Breaking news

Letitia Moisescu & Sensibil Balkan au lansat un single nou la început de 2019 – VIDEO

Nonconformista cantareata Letitia Moisescu revine in atentia publicului cu un nou proiect pop balcanic, cu influente din folclorul romanesc autentic, inspirata de celebrarea Centenarului Marii Uniri! Ea lanseaza piesa “D A I N A”, in colaborare cu Sensibil Balkan.

De la imaginea angelica, promovata cu piesa “Dreaming of you”, la vaduva neagra, cu piesa “Tot eu” sau militand pentru drepturile LGBT, prin lansarea single-ului “What is your problem, boy?” intr-un club gay sau interpretand melodii populare, ca “Suflet bun, inima mare”, Letitia s-a reinventat si are un vis: sa reprezinte Romania la concursul Eurovision! Pentru aceasta, a colaborat cu Mihai Ogasanu, cel care a compus si hiturile “Le, le” si “Zig zaga” pentru Loredana si Sensibil Balkan, cei care au compus “Mahalageasca” si s-a calificat in semifinalele Selectiei Nationale Eurovision 2019.

“Piesa D A I N A este visul nostru de a reprezenta cu succes Romania la Eurovision. Suntem mandri si visam sa reprezentam Romania la nivelul cel mai inalt. Am plecat de la ideea de a face o piesa special pentru Eurovision, care sa exprime traditia romaneasca peste hotare. Romania are nevoie sa fie promovata prin ceea ce o face unica, si anume folclorul, impletit cu o productie moderna, sustinuta de o voce puternica si instrumestisti de exceptie.”, spune indragita cantareata.