Breaking news

Leticia revine cu un nou single – What is your problem, boy? – VIDEO

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, băieţii de la That’s Right ne pregătesc un ultim cadou pentru anul 2012. “What is your problem, boy?” este rezultatul unei colaborări inedite cu interpreta Leticia.

Piesa are un sound actual, este comercială şi plină de atitudine, şi, totodată, este diferită ca stil faţă de piesele produse pana acum în România.

Pe Leticia v-o amintiţi din Selecția Națională Eurovision 2011, unde a participat cu piesa “Dreaming of You”, compusă de Play & Win.

Colaborarea artistei cu băieții de la Play&Win a început în 2009, când aceştia i-au scris primul single “If you cry”, urmat de “Tragic pozitive” in 2010.

Deși suntem prieteni cu băieţii de la Play & Win, pe Leticia am remarcat-o la karaoke şi, efectiv, am ramas uimiţi de starea pe care reuşeşte s-o transmită în momentul în care se află pe scenă. Nu am ezitat şi imediat am invitat-o la studio să lucrăm o piesă. În mai puţin de o săptămână s-a născut piesa “What is your problem, boy?” În mod sigur vom mai lucra şi alte piese împreună, dar, momentan, intrăm şi noi într-o vacanţă mult aşteptată”,  au declarat băieţii de la That’s Right.

Trupa That’s Right este formată din Sandu N. Ştefan şi Radu Alexandrescu, doi producători şi compozitori care şi-au făcut pionieratul prin diferite studiouri de renume, colaborând atât cu artişti locali, cât şi internaţionali.

Ca şi cântăreţi, trupa şi-a făcut debutul cu piesa “My Life” în colaborare cu Mellina.

Piesa a fost un succes în Rusia, fiind difuzată în heavy rotation la diferite radiouri de renume, printre care şi Energy FM.

>