Breaking news

Lenjeria de pat cocolino – de ce este o alegere bună în această perioadă

loading...

Confortul pe care îl are fiecare acasă, în intimitatea casei sale, este în mâinile sale, o alegere ce ține cont de buget și preferințe. La capitolul confort în dormitor, în mare parte îl dictează lenjeria de pat. Aceasta are un dublu rol, estetic, dar mai ales cel funcțional.

Vorbim despre calitatea materialelor ce vă poate învălui ca într-o îmbrățișare caldă. Iar la propriu fiindcă iarna dorința este de a spori confortul termic, lenjeriile de pat cocolino sunt o alegere excelentă.

Ce sunt lenjeriile cocolino

Denumirea acestora vine tocmai de la materialul moale și pufos din care sunt confecționare. La atingere acestea sunt plăcute, asigură confort termic. Astfel de lenjerii de pat cocolino sunt ideale pentru perioada de iarnă, întrucât în orice altă perioadă o temperatură crescută în așternuturi înseamnă și somn deloc odihnitor, întrucât va fi în mod cert frecvent întrerupt.

Aparte de materialul gros și plușat din care sunt confecționate, astfel de seturi de lenjerii nu se deosebesc de altele. În mod ideal ar trebui alese în funcție de designul camerei, însă nu este niciodată o alegere greșită non culoarea albă sau neagră.

Unde găsiți lenjerii cocolino

Magazinele de profil nu omit acest gen de seturi și este și cazul eshop-ului www.finette.ro. Aici sunt regăsite lenjerii de la branduri producătoare românești, cum sunt cele Pucioasa spre exemplu, dar și cele turcești sau de la alte nume mari ale nișei.

Pot fi comandate exclusiv online și varietatea lor asigură pentru publicul larg opțiuni pentru orice buget. Fac parte din vastul catalog de produse aici seturile de lenjerii de pat pentru o persoană sau două, cu 4 sau 6 piese, colorate, cu print de sezon sau cele simple, inclusiv cele pentru copii. De asemenea, mare parte dintre acestea sunt realizate din bumbac, fie satinat sau finet.

Pentru a vă asigura o alegere de calitate urmăriți toate detaliile unui produs, printre care gramajul, căci cu cât acesta este mai mare, cu atât mai bine. Asta înseamnă că lenjeria în cauză va rezista mai bine la utilizare îndelungată și la spălări frecvente.

Cât costă o lenjerie cocolino

Prețurile sunt în mare parte aceleași, diferențe fiind vizibile în funcție de dimensiunea setului. În medie, pentru un set de astfel de lenjerie, cu 4 piese pentru pat de 2 persoane scoateți din buzunar până la 200 de lei. Însă în această perioadă sunt reduceri active la finette.ro, astfel că plătiți în medie 160 de lei și transportul este gratuit la orice comandă, oriunde în țară.

O astfel de lenjerie merită în mod special pentru cei care adoră temperaturile mai ridicate în dormitor. Își vor asigura astfel un somn plăcut și mai ales în gerul iernii vor avea parte de confort sporit, fără să mai fie nevoie de alte paturi, purtatea peste pat pentru a se încălzi mai mult și mai bine.

La Finette veți găsi și alte tipuri de textile utile în casă, de la draperii la perdele și nu numai.

Contact:

0770 213 601 | comenzi@finette.ro

loading...