Breaking news

Lăzăroiu: UE ne ia dreptul de vot dacă îl mai suspendăm pe Băsescu

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, spune că dacă Băsescu este suspendat a treia oar, SUA renunță la parteneriatul strategic cu România iar UE ne suspendă dreptul de vot.

Sebastian Lăzăroiu, consilierul lui Băsescu face declarații halucinante spunând că dacă șeful său va fi suspendat a treia oară, SUA renunță la parteneriatul cu România iar Uniunea Europeană ne va lua dreptul de vot.

După Băsescu, și Sebastian Lăzăroiu iese la înaintare și face declarații apocaliptice dacă președintele va fi suspendat a treia oară.

Eu cred că dacă se mai produce o suspendare şi nu exagerez, pentru că ştiu care e atmosfera la Bruxelles şi la Washington, şi o ştiu şi cei din USL, eu nu cred că SUA VA MAI MENŢINE Parteneriatul Strategic . În ziua în care Parlamentul îl suspendă pe preşedinte, e probabil ca SUA să aibă o poziţie foarte tranşantă în privinţa Parteneriatului strategic, iar Uniunea Europeană, foarte probabil, ne va SUSPENDA dreptul de vot, ceea ce o CATASTROFĂ, practic eşti scos în momentul ăla din UE. Teoretic eşti acolo, dar nu mai contezi când nu ai drept de vot. Eu aş putea să bag mâna în foc că asta se va întâmpla în ziua în care Parlamentul ar mai face o nouă suspendare. După-aia, Dumnezeu cu mila, suntem o ţară din Asia, nu mai suntem o ţară europeană, nici nu îmi mai dau seama ce miză ar avea preşedintele sau alţi lideri politici care mai rămân responsabili”, a declarat Sebastian Lăzăroiu pentru realitatea.net.

Luni și marți seară, Băsescu a declarat într-o conferință de presăs suținută de la Palatul Cotroceni că nu îi e frică de nimeni, că nu negociază cu nimeni și că USL atentează în continuare la instituțiile de drept ale statului.

>