Breaking news

Layla: cea mai nouă carte scrisă de Colleen Hoover este disponibilă la BOOKZONE

În librăria online BOOKZONE poți găsi cele mai apreciate cărți ale scriitoarei Colleen Hoover. Aceasta este una dintre cele mai îndrăgite autoare de cărți de dragoste contemporane și cu siguranță te vei îndrăgosti și tu de scrierile acesteia după numai câteva pagini.

Cea mai nouă carte a autoarei este Layla, pe care ți-o vom prezenta puțin mai târziu. Mai întâi, vrem să îți transmitem câteva informații despre autoare și de asemenea îți vom spune și ce alte cărți mai sunt disponibile la BOOKZONE. 

Colleen Hoover s-a născut în Texas, SUA, la 11 decembrie 1979, iar numele său de la naștere a fost Margaret Colleen Fennell. Prima parte a carierei a fost profesoară, iar mai apoi și-a dat seama că pasiunea sa pentru scris nu are limite. Este cunoscută pentru felul în care portretizează personajele și pentru diversele răsturnări de situație de care nu ai cum să te plictisești. 

Anul 2011 este cel în care viața lui Colleen se schimbă complet, deoarece începe să lucreze la primul său roman, Slam. Nu dorea să îl publice, însă un blogger de carte a lăudat manuscrisul și astfel și-a luat inima în dinți. De aici și până la succesul enorm de astăzi nu a mai fost decât un pas. Fiecare carte a autoarei se vinde în zeci de mii de exemplare în primele zile de la lansare. 

Mai bine de 11 ani au trecut de când Colleen Hoover și-a ascultat inima și a lansat prima carte, iar astăzi cărțile ei sunt vândute în milioane de exemplare și traduse în zeci de limbi. Fanii lui Colleen Hoover apreciază în mod special felul în care sunt construite personajele, evoluția lor și faptul că pot rezona cu ele. Niciodată nu poți anticipa finalul unei cărți și cu siguranță vei descoperi și tu ce înseamnă un roman de dragoste modern, care te poate ține în suspans de la prima la ultima pagină. 

Așa cum spuneam, cea mai nouă carte este Layla de pe bookzone.ro, ce îi are drept protagoniști pe Leeds și Layla. Cei doi erau îndrăgostiți până peste cap și nu își imaginau viața unul fără celălalt. Din nefericire, Layla trece printr-o întâmplare oribilă: este atacată și petrece mult timp în spital. După un timp, deși fizic este vindecată, va rămâne cu răni emoționale ce o vor schimba complet. Leeds o vrea înapoi pe Layla de care s-a îndrăgostit și astfel o duce la pensiunea unde s-au cunoscut, în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Din nefericire, acolo, lucrurile iau o întorsătură cu totul neașteptată, iar Layla începe să se comporte ciudat. Simțindu-se înstrăinat, Leeds caută alinare în brațele unei tinere pe nume Willow, oaspete la pensiune. Deși pasiunea dintre cei doi crește, curând Leeds își dă seama că a făcut o greșeală și va trebui să aleagă. 

Tot la Bookzone, mai poți găsi și cărțile Verity, Dintotdeauna TU, Slam și Heart Bones. 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/hgFY1mZY-Y0

>