Breaking news

Lavinia Pârva: Îmi plac foarte mult copiii, cred că aș fi o mamă bună

Lavinia Pârva, fostă componentă a trupei Spicy, și actualmente iubita celebrului Ștefan Bănică Junior, spune că îi plac foarte mult copii și crede că ar fi o mamă foarte grijulie.

lavina parvaȘtefane, noua ta iubită vrea să-i faci un bebeluș. Lavinia Pârva se destăinuie la Antena Stars și spune că îi plac copii, un fel de apropo pentru actualul ei iubit, Ștefan Bănică Junior.

„Anul trecut cred că a fost cel mai greu din viața mea, dar totodată a fost și cel mai bun”, îi mărturisește Lavinia Pârva Florentinei Fântânaru la „Dincolo de aparențe”, sâmbătă, 31 ianuarie, de la 13:00, la Antena Stars.

Lavinia își va aminti cele mai dragi momente din copilărie, relația apropiată pe care o are cu tatăl ei, cel care o și însoțea mereu la concursuri, dar și cu fratele ei mai mare, de care a fost întotdeauna mândră.

Artista va dezvălui și ca părinții ei îl apreciază pe Ștefan Bănică și se înțeleg foarte bine cu el.

Ștefan e un tip spumos, în preajma căruia nu ai cum să te plictisești”, declară Lavinia.

Deși simte că încă nu este suficient de matură pentru a avea un copil, Lavinia se vede o mamă bună.

„Îmi plac foarte mult copiii, cred că aș fi o mamă bună”, mărturisește ea.

Cât sunt de importante pentru ea discreția și intimitatea și de ce, ce sporturi noi plănuiește să încerce, când a făcut cele mai multe mofturi și cât de greu i-a fost să învețe să trăiască cu viața personală atât de expusă, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile despre care Lavinia Pârva va vorbi sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars.