Breaking news

Lavinia Goste și Marius Zorila aduc o atmosferă de basm și colinde în București

În acest sfârșit de săptămână, bucureștenii vor avea parte de o atmosferă de basm, concerte antrenante si minunate colinde de Crăciun, anunțând începutul unei perioade pline de lumină și căldură.

 Artiștii preferați ai publicului când vine vorba de tradiții autentice, Lavinia Goste și Marius Zorila, împreună cu Orchestra Națională Valahia, sunt pregătiți, ca în fiecare an, să ofere publicului un spectacol de zile mari.

Înarmați cu cele mai frumoase cântece de sezon pe care le vor interpreta, ca de fiecare dată, cu tot sufletul, ei vor concerta pe 21 decembrie, între orele 19.30 și 21.00 la Târgul de Crăciun organizat de Primăria Capitalei și CreART în Piața Universității, alaturi de alți soliști de renume, precum: Paul Daniel Ananie, Andreea Cristina Haisan și Gheorghe Turda.

De asemenea, în după-amiaza de 22 decembrie, de la ora 16.00, fanii îi vor putea întâlni la Sala Radio, în cadrul spectacolului “Daruri pentru voi”, ce reunește o multțime de artiști iubiți de către public.

Imediat după, Lavinia Goste va urca din nou pe scena din Piața Universității, unde începând cu ora 17.50 va interpreta, în stilul propriu care a consacrat-o, o serie de colinde alături de un grup tradițional din Satu-Mare, aducând pe această cale adevăratele tradiții românești de sărbători mai aproape de sufletul bucureștenilor și nu numai.

Lavinia Goste și Marius Zorilă s-au impus ca un adevărat brand în lumea muzicii populare românești, reușind să cucerească, într-un interval de timp foarte scurt, inima publicului de profil.

Adevărați profesioniști în domeniul folcloric si nu numai, Lavinia și Marius încearcă permanent să aducă o perspectivă nouă în spectacolele pe care le susțin, păstrând, în același timp, autenticitatea și esența spiritului popular pe care îl cântă.

Dincolo de scenă, Marius și Lavinia formează și unul dinte cele mai frumoase cupluri, fiind căsătoriți de 3 ani.

>