Breaking news

Laurian Manta și Julie Mayaya merg mai departe în competiția de la Vocea României

Julie Mayaya și Laurian Manta, sunt cei doi concurenți din echipa lui Horia Brenciu care merg mai departe în concursul Vocea României.

Marți seară, în Gala Live de la Vocea României au intrat concurenții lui Horia Brenciu și ai lui Smiley.

După ce fiecare dintre cei patru concurenți din fiecare echipă au cântat, s-au deschis liniile telefonice.

Potrivit regulamentului, primul clasat din fiecare echipă a mers mai departe, ultimul a fost eliminat, iar ocupanții locurilor doi și trei au intrat la decizie, iar juratul a trebuit să aleagă pe unul dintre ei.

Julie Mayaya din echipa lui Brenciu, a fost votată masiv de telespectatori, clasându-se astfel pe primul loc în preferințe. În timp ce Dalma Kovacs a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost eliminată din concursul Vocea României.

Astfel că Horia Brenciu a atrebuit să aleagă între Vlad Simon și Laurian Manta. După minute bune de ezitare și laude la adresa celor doi, timp în care publicul din studio striga în cor: Lauri, Lauri, Horia Brenciu a ales să meargă mai departe în concurs cu Laurian Manta.

Horia Brenciu și-a motivat decizia prin faptul că este singurul concurent care l-a emoționat cel mai mult la Vocea României.

Merg mai departe la Vocea României cu o voce care va ajunge în finală și sper eu va deveni Vocea României, o voce care a spus mai mult mai multe decât altele la acest concurs… foarte dificil, foarte, foarte dificil… merg mai departe cu cel care m-a emoționat cel mai mult  de la Vocea României, e vorba de Laurian”, a spus Horia.

Astfel că pentru Vlad Simon concursul s-a terminat marți seară. Din cei doi rămași în echipa lui Brenciu, doar unul va ajunge în marea finală.

>