Breaking news

Laurențiu Slosman, noul campion RTP. A câștigat primul său titlu RTP din carieră

Laurențiu Cătălin Slosman a cucerit duminică, 25 septembrie 2022, primul său titlu RTP din carieră, după ce l-a învins în finala turneului RTP 100 CRISTAL CUP 2022 pe Silvestru State.

La doi ani de la debutul în circuitul RTP, Laurențiu Slosman a reușit să devină în premieră campion RTP. Desemnat, cap de serie numărul patru la turneul RTP 100 din 25 septembrie, Slosman a reușit cinci victorii consecutive, în ciuda faptului că în semifinale s-a accidentat la piciorul drept și a jucat cu mari dureri. Calificat în premieră într-o finală RTP, Slosman s-a impus în finală în fața lui Silvestru State, în două seturi, scor 10-7, 10-7. Pentru această reușită a fost recompensat cu celebra cuite cu șosete de la Laboratorul de Șosete, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, trofeul Campionului, personalizat de Leonte Cupe și Trofee, 150 lei și un voucher RTP în valoare de 50 lei. Urmare a câștigării turneului RTP 100 CRISTAL CUP 2022, Slosman este calificat la Turneul Campionilor RTP din 6 noiembrie 2022 și avansează la nivel mediu în cadrul circuitului RTP.

Silvestru State a bifat prima sa finală RTP, la doar o lună de la debutul în circuit. A început turneul cu o întârziere de 35 de minute, a jucat șase meciuri și a bifat cel mai bun rezultat la RTP. După cinci victorii consecutive, din cauza oboselii, a cedat în finala cu Slosman. Pentru prima sa finală RTP din carieră, Silvestru State a fost recompensat cu un premiu în valoare de 120 lei, un voucher RTP în valoare de 30 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul finalistului. Silvestru State este calificat la RTP Finals din 30 octombrie 2022.

Turneul RTP 100 CRISTAL CUP 2022 a reunit la start 36 de jucători, dintre care trei au debutat în premieră la RTP: Cătălin Răileanu, Marius Pîrvan și Marius Vaciu.

>