Breaking news

Laurenţiu Reghecampf: Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar

loading...

Anamaria Prodan a chemat echipa Top Chef pentru a-i face soţului ei o surpriză de ziua lui, pregătindu-i o masă de zile mari, surpriză ce va putea fi urmărită la „Top Chef” în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1.

reghe -top chefCând Reghe a ajuns acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut că în casa lui sunt aproximativ o sută de persoane, printre care cei mai mari chefi din România, Chef Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Laurenţiu Reghecampf a rămas cu gura căscată când a văzut  ce se întâmpla la el acasă: Mamiţi, ce ai făcut aici? Eşti nebună?, a întrebat-o Reghe pe Anamaria.

După ce a servit masa, Laurenţiu a mărturisit că îi place foarte mult să gătească: Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar. Motiv pentru care în timp ce concurenţii găteau, şi-a pus şorţul şi a făcut o vizită în bucătărie ca să vorbească cu concurenţii emisiunii.

După ce a declarat că familia ei este un mare fan al emisiunii „Top Chef”: „În America ne uitam înnebuniţi la show, este una dintre cele mai mari emisiuni ever”.

Anamaria a mărturisit că este foarte mândră de surpriza făcută soţului ei: Sunt eu cea mai tare? Am adus eu echipa „Top Chef” la mine acasă? I-am făcut eu surpriză soţului meu? I-am făcut.

Telespectatorii care vor urmări în această seară „Top Chef”, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea urmări reacţia lui Reghe în momentul în care a ajuns acasă şi a văzut surpriza pregătită de soţia sa, Anamaria Prodan.

loading...