Breaking news

Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la Al Hilal

loading...

Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de arabii de la Al Hilal, după doar zece luni de stat pe banca tehnică a clubului din Arabia Saudită.

Laurenţiu ReghecampfAdus cu surle și trâmbițe la Al Hilal în mai 2014, Laurenţiu Reghecampf a fost dat afară de la club, după ce a pierdut şi finala Cupei Prinţului.

Ziua de vineri, 13, nu a fost cu noroc pentru Reghecampf. Românul a pierdut finala Cupei Prințului, jucată cu Al Ahli, cu scorul de 1-2 și a fost pus pe liber de arabi.

Laurenţiu Reghecampf, în vârstă de 39 de ani, a stat pe banca tehnică a clubului Al Hilal, doar 24 de meciuri. Înregistrând 13 victorii, 6 remize şi 5 înfrîngeri.

Pierderea finalelor Cupei Prinţului şi Ligii Campionilor Asiei, au fost de ajuns pentru ca arabii să îl dea afară pe român.

În prezent, echipa Al Hilal ocupă locul 3 în Arabia Saudită, la 9 puncte de liderul Al Nasr.

Arabii l-au înlocuit pe Reghecampf, cu un alt român. Ciprian Panait care se ocupa până în prezent de pregătirea echipei olimpice a clubului Al Hilal.

Laurenţiu Reghecampf  nu va pleca însă cu mâna goală de la arabi. Pentru că avea 2 ani de contract cu Al Hilal, românul trebuie să primească drept despăgubire  1,7 milioane de dolari.

În momentul în care a venit ca antrenor la Al Hilal, Reghecampf spunea că vrea să câștige Cupa Prințului, campionatul intern dar și Liga Campionilor în Asia.

loading...