Breaking news

Laura Teodoru a filmat în ploaie, un promo pentru campania Digi 24

Prezentatoarea Digi 24, Laura Teorodu a filmat în pădure și pe ploaie pentru un promo al campaniei ”România din Interior”.

Laura Teodoru a filmat în pădure, pe marginea unui râu, iar filmările nu au fost ușoare deloc.

 Afară ploua însă frumusețea locului și liniștea din jur mi-au creat o stare incredibilă”, mărturisea prezentatoarea Știrilor sportive de la Digi24, Laura Teodoru, la finalul filmărilor pentru promovarea campaniei “Romania|Din Interior“,  care debutează la Digi24 de duminică, 16 septembrie, de la ora 18.30.

Camera video era amplasată pe o macara, undeva deasupra mea, pe marginea unei râpe, iar eu am avut mari emoții pe tot parcurusul filmării. Cu această ocazie însă am văzut locuri de vis și chiar am descoperit o altă natură a țării mele. Sunt convinsă că, după ce vor vedea materialele filmate de colegii de la emisiunea „Din interior”,  telespectatorii își vor dori să vadă mai mult din țara în care trăiesc”, spune Laura.

Și pentru că ploaia se întețise Laura Teodoru a convins un turist să renunțe la umbrelă. „Era un domn care ne privea cum filmăm de sub o umbrelă și când am văzut că plouă din ce în ce mai tare l-am rugat sa mi-o împrumute. Era așa fericit că ajută la filmări încât nu a stat pe gânduri nici măcar o secundă”, spune amuzată Laura.

Luni seară, în avanpremieră în jurnalele de știri, Digi24 a lansat „România DIN | Interior”, o campanie în premieră în țară. Reporterii emisiunii “Din interior”, emisiunea de reportaj a postului TV, au surprins frumusețea Deltei Dunării și i-au găsit pe oamenii care apreciază și conservă unicitatea ei.

Telespectatorii vor vedea, în cadrul campaniei Digi 24,  și neglijențele și abuzurile autorităților în acest domeniu, lipsa unor strategii care să ajute la păstrarea bogățiilor, dar și efectele devastatoare ale braconajului care amenință multe specii.

Duminică, 16 septembrie, de la 18.30, Digi24 lansează o invitație pentru descoperirea unei Românii altfel, un spațiu binecuvântat, de o frumusețe care îți taie respirația, o invitație pentru a privi “Romania|Din Interior“.