Breaking news

Laura Jurcă, argint la individual compus la Europenele din Sofia

loading...

Laura Jurcă a câștigat, vineri, la Sofia, medalia de argint în finala de la individual compus a junioarelor, în cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică.

laura jurca - argint - sofiaDupă bronzul de la echipe, junioarele au cucerit vineri și un argint la Europenele din Bulgaria. Laura Jurcă a cucerit argintul în proba de individual compus, cu un total de 55,698 puncte.

Aurul a revenit Anghelinei Melnikova din Rusia (57,107 puncte), iar ultimul loc pe podium a fost ocupat de Elissa Downie din Marea Britanie (55,332 puncte).

Andreea Iridon, a doua româncă calificată în finala de individual compus, a avut o performanță bună și a ocupat locul 6 cu un total de 53,933 puncte.

Laura Jurcă s-a declarat foarte mulțumită de performanță. Potrivit ei, argintul de la Sofia este cea mai importantă medalie pe care a cucerit în cariera sa de până acum.

În finala pe echipe de miercuri, lotul României de junioare a câștigat medaliile de bronz, cu un total de 164,972 puncte, la o mică distanță de Marea Britanie, 165,005 p. Pe primul loc au terminat reprezentantele Rusiei, cu 168,262 p.

Sâmbătă va avea loc finala pe echipe la senioare pentru care România s-a calificat, joi, cu un total de 171,130 puncte, fiind devansată numai de Marea Britanie (172,147 puncte), iar duminică sunt finalele pe aparate la senioare și junioare.

loading...

Cmentariile sunt închise