Breaking news

Laura Jurcă, argint la individual compus la Europenele din Sofia

loading...

Laura Jurcă a câștigat, vineri, la Sofia, medalia de argint în finala de la individual compus a junioarelor, în cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică.

laura jurca - argint - sofiaDupă bronzul de la echipe, junioarele au cucerit vineri și un argint la Europenele din Bulgaria. Laura Jurcă a cucerit argintul în proba de individual compus, cu un total de 55,698 puncte.

Aurul a revenit Anghelinei Melnikova din Rusia (57,107 puncte), iar ultimul loc pe podium a fost ocupat de Elissa Downie din Marea Britanie (55,332 puncte).

Andreea Iridon, a doua româncă calificată în finala de individual compus, a avut o performanță bună și a ocupat locul 6 cu un total de 53,933 puncte.

Laura Jurcă s-a declarat foarte mulțumită de performanță. Potrivit ei, argintul de la Sofia este cea mai importantă medalie pe care a cucerit în cariera sa de până acum.

În finala pe echipe de miercuri, lotul României de junioare a câștigat medaliile de bronz, cu un total de 164,972 puncte, la o mică distanță de Marea Britanie, 165,005 p. Pe primul loc au terminat reprezentantele Rusiei, cu 168,262 p.

Sâmbătă va avea loc finala pe echipe la senioare pentru care România s-a calificat, joi, cu un total de 171,130 puncte, fiind devansată numai de Marea Britanie (172,147 puncte), iar duminică sunt finalele pe aparate la senioare și junioare.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>