Larisa Iordache s-a accidentat la Mondialele de Gimnastică de la Montreal

Ghinion curat pentru România. Larisa Iordache ratează Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Montreal după ce s-a accidentat, miercuri, la încălzire.

larisa iordache - argint nanningAnunţul accidentării a fost făcut pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

România în stare de șoc la Mondiale. Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire și e out de la Mondialele de la Montreal. Diagnostic, Ruptura de tendon ahilian. Sănătatea ei e tot ce contează acum. Fii tare Larisa! Campionatele Mondiale au început în stare de șoc pentru gimnastele românce. Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire, chiar înainte de debutul competiției și nu a mai putut intra în concurs, având ruptură de tendon ahilian. Cătălina Ponor a ratat la bârnă (12.233) și nu s-a calificat în finala la acest aparat, dar nici la sol (13.266). Ioana Crișan este rezerva a doua în finala de individual compus, cu 50.233p (Sărituri – 13.600, Paralele – 12.600, Bârnă – 11.233, Sol – 12.800). Îi urăm multă sănătate Larisei, sa treacă cu bine și peste această accidentare și să revină în forță în sala de gimnastică!” se arată în emsajul Federaţiei Române de Gimnastică.

Drept urmare, Larisa Iordache ratează Mondialele de la Montreal!

”Tendonul e rupt. Trebuie operat în țară. Încercăm să ne întoarcem mai repede”, a declarat antrenorul Cristi Moldovan.

Nadia Comăneci este Ambasatorul Campionatelor Mondiale de Gimnastică de la Montreal.

>