Breaking news

Larisa Iordache, medalie de aur, la Cupa Mondială de la Glasgow

loading...

Larisa Iordache a cucerit sâmbătă, medalia de aur, la etapa de Cupă Mondială de gimnastică artistică de la Glasgow din Scoția.

larisa iordache - gimnasticaDe Moș Nicolae, Larisa Iordache și-a făcut cadou o nouă medalie de aur. Larisa Iordache, desemnată joi de Federația Română de Gimnastică, drept cea mai bună gimnastă din România, în anul 2014, a câștigat o nouă medalie de aur.

Larisa Iordache a obținut medalia în concursul de individual compus, unde a acumulat un total de 59,232 puncte. Românca a primit cea mai mare notă la bârnă, 15,166, 15.00 la sărituri, 14.633 la sol și 14.433 la paralele.

Canadianca Elisabeth Black a câștigat medalia de argint cu un total de 56,432 puncte, iar bronzul a fost adjudecat Jessica Lopez din Venezuela, cu un total de 55,899 puncte.

Oleg Verniaev  din Ucraina, a câștigat aurul la individual compus masculin cu un total de 91,598 puncte.

Larisa Iordache se impune astfel al doilea an consecutiv la Cupa Mondială de la Glasgow. Iar în urmă cu o săptămână, Larisa a câștigat aurul la individual compus și la Cupa Mondială de la Stuttgart, unde a avut un total de 59,766 puncte.

A treia etapă a Cupei Mondiale la gimnastică artistică este programată pe data de 7 martie 2015 la Dallas.

În sala “Emirates Arena” din Glasgow, unde a avut loc Cupa Mondială de azi, se va desfăşura ediţia din 2015 a Campionatului Mondial de gimnastică artistică.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>