Breaking news

Larisa Iordache, campioană națională la individual compus pentru al doilea an consecutiv

Larisa Iordache a cucerit sâmbătă, medalia de aur în proba de individual compus din cadrul Campionatelor Naționale de Gimnastică Artistică desfășurate la Sala Polivalentă din București.

larisa iordache - individual compusPentru al doilea an consecutiv, Larisa Iordache, liderul lotului olimpic de gimnastică al României, devine campioană absolută.

Larisa Iordache, legitimată la CS Dinamo, a câștigat sâmbătă medalia de aur în proba individual compus din cadrul ediției a 67-a a Campionatelor Naționale de gimnastică artistică.

După evoluția la cele patru aparate, bârnă, sol, sărituri și paralele, Larisa Iordache s-a clasat pe primul loc cu 59,650 puncte.

Larisa Iordache a primit 14,975 la sărituri, 14,050 la paralele, 15,150 la bârnă și 15,475 la sol.

Medalia de argint a fost cucerită de Ștefania Stănilă de la CNS Cetate Deva — 55,800 puncte, iar bronzul a revenit altei gimnaste de la CNS Cetate Deva, Andreea Iridon, care a avut un total de 55,100 puncte.

Rezultatele obținute azi de Larisa Iordache reprezintă un ultim test oficial înainte de Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică din luna octombrie din China.

>