Larisa Iordache, aur la bârnă, iar Diana Bulimar argint, la Europene

Larisa Iordache a cucerit duminică, medalia de aur la bârnă iar Diana Bulimar argintul la același aparat, la Europenele de Gimnastică artistică de la Moscova.

larisa iordache si diana bulimarRomânia a reușit dubla în finala de la bârnă. Larisa Iordache a reușit un exercițiu de excepție și a transformat argintul cucerit anul trecut la europene, într-un strălucitor aur.

Fără ezitare și cu cea mai mare dificultate din concurs, 6,4, Larisa Iordache a bifat și aurul la europenele de la Moscova după argintul de la individual compus și sărituri.

Diana Bulimar, a doua româncă calificată în finala de la bârnă, a evoluat a treia în concurs și a reușit un exercițiu curat, cu dificultate 6, a stat pe bârnă și a primit nota 14.833. Medalia de bronz i-a revenit rusoaicei Anstasia Ghrișina.

Așadar primele două medalii în finala de la bârnă, revin româncelor. Cu cele două medalii cucerite azi de cele două gimnaste, România adună 301 medalii la cele mai importante competiții de gimnastică din toate timpurile.

finala barna

>