Breaking news

Larisa Iordache a sabotat-o pe Ponor la Olimpiadă. A vrut ca Biles să câștige aurul la bârnă

Larisa Iordache a făcut un gest extrem de urât, nedemn pentru o campioană mondială. În loc să își susțină până la capăt colega de lot, pe Cătălina Ponor, Larisa a sabotat-o pe față postând un mesaj de susținere pentru Biles în finala de la bârnă.  

ponor si iordache

Larisa Iordache și-a arătat la Rio, adevăratul caracter.  Deranjată de faptul că a fost trimisă la Olimpiadă ca și rezervă, Larisa Iordache s-a pus să o bârfească pe Cătălina Ponor și chiar să o saboteze prin mesaje de susținere pentru americanca Simone Biles, concurenta Cătălinei în finala de la bârnă.

Larisa Iordache a postat un mesaj pe contul personal de Twitter in care i-a urat noroc in finale reprezentantei Statelor Unite, Simone Biles.

Bafta in finale, Simone Biles. Iti tin pumnii. Te iubesc si mi-e dor de tine”, a fost mesajul lui Larisa. După care, românca a blocat accesul la mesajele ei de pe Twitter.

Mesajul lui Iordache a afectat-o pe Cătălina Ponor. Românca a ratat la bârnă și a încheiat finala pe locul 7 în timp ce Simone Biles a obținut medalia de bronz.

Cătălina Ponor a tunat și a fulgerat după ratarea de la bârnă și a acuzat-o indirect de Iordache că a sabotat-o și că o bârfește, făcând-o ”babă”, ”fițoasă” și ”urâtă”.

„Oare la 29 de ani sunt baba, cand sunt „N” gimnaste in lumea asta trecute de 30 de ani?  Dar e mai greu de stiut fiindca nu toate au rezultate care sa le țină lumea minte !
Urata?  Poate sunt, nu stiu, nu toata lumea e fotomodel, nici nu am fost si nici nu sunt un sportiv stil „pitzi” sa nu pot sta fara unghii false, fara par vopsit, gene false sau mai stiu eu ce minunatii de genul, fiindca sunt prea concentrata la ce am de facut !  Scorpie? Din pacate, aici am sa va spun cu mana pe inima ca multa lume, dupa ce ma cunoaste personal, isi retrage cuvintele , pentru ca de foarte multe ori, chiar daca nu arat, sunt o persoana mai mult decat saritoare, nu port pica, nu port ura, nu imi doresc ca altul sa se loveasca sau sa pățească ceva, întotdeauna am fost acolo atunci cand a fost nevoie de mine, dar asta știu numai acele persoane care imi sunt alături si la bine si la rau, nu persoanele false care acum iti zâmbesc si dupa câteva secunde se întorc cu spatele si te bârfesc, fiindca nu te suporta! Ps: Am uitat sa specific un lucru !  Nu e frumos sa strigi in gura mare ca abia aștepți ca Biles sa câștige bârna !!! Urat gest ! Si de fata cu martori”, a scris Cătălina Ponor pe contul său de facebook.

În ciuda eșecului de la Rio, Cătălina Ponor a anunțat că nu are de gând să renunțe la gimnastică și se pregătește pentru Europeanul din 2017 găzduit de România la Cluj Napoca și că nu exclude să meargă și la Olimpiada de la Tokyo din 2020.

Sunt obișnuita sa câștig, dar sunt si om, si orice om greșește , nu sunt făcută din metal ca un robot sa nu am suflet , sentimente sau sa fac totul perfect! Sunt mândra de ce am realizat, chiar daca nu am reușit sa iau o medalie oricare ar fi fost ea, pentru mine sa ajung la 29 de ani cu 25 ani de cariera, 5 medalii olimpice la a 3 a olimpiada, e o realizare imensa ! Am spus’o si o mai spun o data: Campioana olimpică sunt deja si nu o data, de 3X ! Cand alții vor ajunge la asemenea rezultate si la o asemenea vârsta atunci sa comenteze, sa bârfească si poate atunci isi vor da seama si ce înseamnă respectul!!! Cu toate astea spuse, va multumesc ca mi’ati citit aceasta scrisoare si cu mana pe inima va spun ca nu renunț si tot ce s-a intamplat pana acum ma face sa ma gandesc serios la Tokyo 2020”, a mai scris pe facebook tripla campioană olimpică de la Atena din 2004.