Breaking news

Larisa Iordache a ratat la bârnă și a pierdut medalia în finala mondială de individual compus

Larisa Iordache, a ratat la bârnă, aparatul favorit, și astfel a pierdut o medalie în finala feminină de individual compus din cadrul Mondialelor de la Anvers, Belgia.

larisa iordacheGimnasta Larisa Iordache a pierdut o medalie în finala individuală, pe mâna ei după ce a ratat la aparatul pe care îl stăpânea cel mai bine, bârna.

Larisa Iordache și-a început evoluția la sărituri, unde a primit nota 15.033 . La paralele, românca a primit doar 14.200.

La bârnă, aparatul favorit, unde în calificări obținuse cea mai mare notă, Iordache a ratat, primind doar 13.833. Astfel că în loc de o super notă care să o arunce în primele trei locuri, Iordache a primit cea mai mică notă dintre cele patru aparate la care a evoluat.

După ratarea de la bârnă, Iordache s-a mobilizat foarte bine la sol, unde a reușit un exercițiu curat, bine executat pentru care a primit nota 14.700.

Cu un total de 57,766 puncte, Larisa Iordache a încheiat finala de individual compus doar pe locul patru la fel ca și în calificări.

În calificări, Larisa Iordache a primit 14.933 la sărituri, 14.500 la sol, 13.166 la paralele și 15.266 la bârnă, având astfel un total de 57.865 puncte.

Dacă și-ar fi făcut exercițiul la bârnă, la fel ca în calificări, Iordache ar fi câștigat bronzul.

Larisa își poate lua revanșa în finala de la bârnă și în cea de la sol, de sâmbătă și duminică.

Aurul i-a revenit americancei Simone Biles, argintul tot unei americance, Kyla Ross și bronzul rusoaicei Alya Mustafina.