Breaking news

Lady Gaga, transformată în bărbat pentru videoclipul “You And I” – VIDEO

loading...

Lady Gaga a dezvăluit imaginea pe care o va avea în videoclipul care va fi filman pentru melodia “You And I”, inclusă pe albumul “Born This Way”.

lady-gaga-you-and-i-man-transvestite-barbat-travestitaLady Gaga este de nerecunoscut cu noua înfăţişare pe care o va avea în următoril său videoclip. Tânăra vedetă americană va avea imaginea unui bărbat rebel care cântă despre el şi despre persoana dragă lui.

Artista în vârstă de numai 25 de ani este de nerecunoscut în fotografiile incluse în campania de promovare a single-ului “You And I”, în care pozează deghizată în bărbat. Gaga are părul vopsit în negru, are perciuni şi fumează o ţigară, afişând pe chip o indiferenţă rebelă.

Lady Gaga a postat fotografiile pe contul ei de Twitter. “Nu vei afla niciodată ce cauţi în dragoste dacă nu te iubeşti pe tine“, afirmă Lady Gaga în textul care însoţeşte fotografiile.

Din ultimul album al lui Lady Gaga, “Born This Way”, mai fac perte melodiile “Judas” şi “The Edge Of Glory”. “You And I” va fi cea de-a patra melodie care va beneficia de un videoclip.

lady-gaga-you-and-i-cover-man-born-this-way-judas

loading...