Breaking news

Lady Gaga, lovită în cap cu un toiag din decor, de unul dintre dansatori. VIDEO

loading...

Lady Gaga a fost lovită în cap, cu putere, de unul dintre dansatorii care manipulau decorul în timpul unui concert care a avut loc duminică.

După ce a primit un toiag în cap, Lady Gaga s-a dezechilibrat, s-a oprit din cântat şi a dus mâna la cap. Se pare că lovitura a fost destul de puternică, fiind descrisă de medici ca o “contuzie craniană”. Însă diva a continuat spectacolul şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale ulterioare. Lady Gaga a scris pe Facebook, după concert, că s-a lovit la cap, dar că este ok şi că admiratorii ei nu au motive de îngrijorare.

Incidentul s-a produs duminică 10 iunie, în Auckland, New Zealand, în timpul interpretării melodiei Judas.

În timpul spectacolului, Lady Gaga părea ceva mai speriată de întâmplare şi a declarat chiar pe scenă: “Vreau să îmi cer scuze. M-am lovit la cap şi cred că am o contuzie, dar nu va faceţi griji, pentru că voi duce acest show la bun sfârşit.”

Nu este primul incident de acest fel în care artista este implicată. Într-o altă împrejurate, – în timpul mişcărilor de dans – a căzut de pe scaunul aflat în faţa pianului, iar în diferite alte rânduri s-a împiedicat sau a căzut, din cauza tocurilor înalte de la costumaţiile sale.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>