Breaking news

Laboratorul de Șosete din Craiova a stabilit un record absolut

Laboratorul de șosete din Craiova a stabilit marți, 22 mai 2023, un record absolut. Peste 600 de cutii cu șosete au ieșit de pe poarta fabricii pentru a fi livrate românilor.

Roboții de la fabrica românească din Craiova, au reușit o producție record, ca urmare a cererii tot mai mari de șosete produse de Laboratorul de Șosete. Ilie Pană, cel care a creat fenomenul Laboratorul de Șosete din România, a dat vestea cea mare.

”RECORD ABSOLUT astăzi în Laboratorul de Șosete!!! Peste 600 de cutiuțe au plecat din fabrica noastră direct la iubiții noștri Români acasă!!! 🧦🇷🇴👏🏻 2 camioane CARGUS au stat la coadă să preia comenzile!!! Am făcut și facem istorie în România din șosete și demonstrăm că SE POATE ca Visurile să devină realitate!!! Am muncit foarte mult, a fost foarte greu, dar nu am renunțat, am făcut totul cu dorința de a oferi valoare oamenilor, iar în final ei ne-au răsplătit!!! 🙏🏻 Vă mulțumim, iubiții noștri Români!!! Legenda continuă”, a scris Ilie Pană, pe facebook.

Ilie Pană este olteanul iscusit care a avut curajul nebun de a înfiinţa primul Laborator de şosete din România unde a “angajat” opt roboţi de ultimă generaţie care să producă non stop, şosetele unicat.

Laboratorul de şosete este singura fabrică de şosete din România care trimite şosetele croeşetate de roboţi, direct din fabrică, la români acasă. Comenzile se efecuează exclusiv online, fără intermediari.

De patru ani de zile, Laboratorul de şosete a devenit sponsorul oficial al circuitului de tenis Romanian Tenis Premium, oferind celebra cutie cu 24 perechi de şosete, fiecărui campion RTP.

>