Breaking news

La un pas de a fi zdrobite de un avion, în apropiere de aeroportul Otopeni – VIDEO

loading...

Un filmuleț în care un avion se rotește deasupra unui grup de fete care dansau în apropiere de Aeroportul Otopeni face furori pe internet. Regizorul Dan Truția, spune că înregistrarea ar fi trucată. 

Au mers pe un câmp din Otopeni, vis a vis de aeroport, ca să se distreze și erau cât pe ce să fie strivite de un avion.

Patru fete au avut neispirata idee să meargă să danseze pe câmpul din apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni.

În timp ce dansau de zor și pe piesa ”Dă-i Mai Tare”, fetele au rămas încremenite când au văzut că un avion Jumbo 747 aparținând comapniei Virgin Atlantic, s-a rotit în zbor deasupra lor și era cât pe ce să le lovească cu aripa și chiar să se prăbușească peste ele.

Persoana care filma fetele dansând a surprins avionul în zbor. În momentul în care a văzut cum se rotește în zbor avionul, a putut să spună doar : bă ești nebun… Însă a avut tăria să filmeze până când avionul a aterizat pe pistă.

Avionul s-a rotit efectiv în zbor, trecând milimetric peste stâlpul de semnalizare amplasat pe câmp.

Pilotul a reușit să redreseze la timp avionul care a aterizat în siguranță pe pista aeroportului Otopeni.

Așa se poate rezuma povestea acestui filmuleț care face furori pe internet.

Însă, regizorul Dan Truția, contactat de redactorii exclusivNEWS.ro a spus că există semne de întrebare cu privire la autenticitatea acestei înregistrări, suspectând că ar fi un trucaj foarte bine realizat.

Am analizat această înregistrare și este posibil ca ea să fie trucată. Din punct de vedere tehnic, este foarte greu ca avionul să suporte un asemenea looping. Plus că apare o mașină cu marca Burn și niște fete care dansează, tipic pentru o campanie publicitară. Iar cadrul aparatului de filmat era focalizat pe linia avionului. Lumina de pe avion pare ușor diferită față de lumina naturală în care este filmat clipul. Dacă este un trucaj, recunosc că este o idee genială de campanie virală pe internet a firmei respective”, a declarat regizorul Dan Truția, pentru exclusivNEWS.ro.

Plus că autorii filmulețului au folosit un avion Jumbo 747, care nu poate ateriza pe nicio pistă din România, din  cauza mărimii.

Voi ce spuneți. Este sau nu trucat, acest filmuleț?

loading...