Breaking news

La pas prin Oltenia de sub Munte cu RoVentura la Kanal D

„ROventura” ne invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, să ne continuăm călătoria începută  săptămâna trecută, la Cerna, în Vâlcea. George Mihai și Andreea Stravoiu, gazdele „ROventura” își continuă periplul în Oltenia de sub Munte, oferindu-ne o serie de experiențe pline de adrenalină. Odată încheiat Festivalul Sculptorilor cu Drujba, un altul stă să înceapă: <Festivalul aventurii>.

Satul românesc, așa se promovează Cerna, în rândul iubitorilor de natură și aventură. Dar sătucul din munții Olteniei nu e singurul a cărui faimă crește văzând cu ochii, exploatând potențialul incredibil al zonei. Tărâm legendar, unde tradiția oieritului este la fel de veche precum cea a mineritului, Baia de Fier își spune singură povestea, dacă ajungem să-i calcăm hotarul.

Curioși, și cu inima deschisă, călătorii noștri lasă în urmă valea râului Galbenu și sunt, cu fiecare pas, mai aproape de una dintre cele mai interesante activități desfășurate în inima naturii, pentru a ne oferi un adevărat izvor de adrenalină. Tot aici, sporturile de aventură atrag în munții aceștia din ce în ce mai mulți turiști.

O incursiune la Peștera Muierilor ne face să credem că gorjenii s-au apucat să sape după comori, așa de mari și impunătoare sunt coridoarele căscate în inima muntelui, iar Sala Minunilor e printre cele mai spectaculoase zone <căscate> în măruntaiele Parângului!