Breaking news

La Familia – primul videoclip din ultimii 7 ani

loading...

Trupa hip-hop La familia lansează, după o pauză de şapte ani, un videoclip la piesa “Consecinţe”, inclusă pe noul album al formaţiei, intitulat chiar “La Familia”.

la-familiaPiesa este inspirată din filmul “Eu când vreau să fluier, fluier” şi este regizată chiar de Florin Şerban, care a semnat şi regia peliculei câştigătoare a două premii importante Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint şi distincţia “Alfred Bauer”, la Festivalul de Film de la Berlin.

“M-a inspirat foarte tare filmul. Sunt situaţii prin care au trecut prieteni de-ai mei. E legat de ceea ce cântăm, de muzica pe care o facem. În plus, e ceva nou. E un videoclip artistic, cum noi n-am prea făcut, a declarat Puya într-un comunicat remis agenţiei Mediafax.

Melodia, interpretată de Puya şi Sişu, împreună cu Cedry2k şi Bibanu, vorbeşte despre libertate şi despre viaţa deţinuţilor. “Am încercat să surprind o bucată din viaţa unor deţinuţi. Am încercat să exteriorizez şi trăirile lor interioare, de luptă la dormitor, cum zic eu, de susţinere la vorbitor, cum zice Puya, şi de întărire sufletească la camera de izolare, cum spune Cedry2k. Fiecare din noi spune un aspect din viaţa deţinuţilor, iar Bibanu concretizează tot în refren: vor libertate”, a afirmat Sişu.

Videoclipul este o producţie Strada Film şi va fi lansat săptămâna viitoare, în apropierea premierei filmului în România, care va avea loc pe 26 martie.

loading...