Breaking news

La ce te va ajuta diploma de absolvire a unui curs SEO din Bucuresti?

loading...

La fel ca in orice alt domeniu, exista numeroase cursuri SEO in Bucuresti, insa, asa cum este si normal, unele sunt mult mai valoroase decat altele.

Spre exemplu, Jedi SEO School este prima scoala de SEO din Romania si primul curs complet, care te va invata tainele Search Engine Optimization si secretele acestuia in 2019. Fata de acum cativa ani, acest domeniu a devenit unul mult mai complex, care se confunda cu marketing-ul online si in care experienta utilizatorilor este cel putin la fel de importanta precum criteriile tehnice luate in calcul de robotii Google.

Acest curs SEO Bucuresti reprezinta creatia lui Ovidiu Joita, founder & CEO al agentiei de marketing online iAgency, cu o experienta de peste 15 ani pe aceasta piata extrem de competitiva. In cadrul Jedi SEO School, participantii vor avea acces la peste 50 de ore de training, pe parcursul a doua luni. Aceasta scoala se desfasoara de luni pana miercuri, de la orele 18:00 la 20:00, la sediul iAgency in apropiere de Piata Unirii din Bucuresti.

Spre deosebire de alte cursuri SEO din Bucuresti, in cadrul celui sustinut de Ovidiu Joita, participantii vor afla totul atat despre optimizarea on page si off page, cat si despre indicatorii de user experience si valoarea brandului pentru algoritmii motoarelor de cautare. Aceste ultime doua criterii sunt definitorii pentru ceea ce oamenii din industrie numesc “the new SEO 2019”, adica factorii care,  in prezent, influenteaza cel mai mult ierarhizarea in paginile cu rezultate.

Pe langa Ovidiu Joita, in cadrul acestui curs SEO din Bucuresti vei avea ocazia sa ii intalnesti si sa ii asculti si pe alti experti din domeniul marketing-ului online, fiecare specializat pe alta nisa: Google Analytics, UX, diverse tool-uri etc. Impreuna, acestia vor creiona o experienta completa pentru tine, dand o greutate mult mai mare diplomei pe care o vei primi cu ocazia absolvirii acestor cursuri.

Iata, in continuare, cum te va ajuta aceasta:

  1. Este apreciata de cele mai mari companii din Romania. In cazul in care doresti sa iti schimbi cariera sau sa avansezi in domeniul marketing-ului online, diploma obtinuta in urma absolvirii acestui curs SEO din Bucuresti reprezinta un mare plus. Ovidiu Joita este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti din tara noastra, iar orice document care are “patalamaua” sa va fi bine privit de colegii din domeniu.
  1. Te poate ajuta sa te angajezi la iAgency. Celor mai buni dintre cursantii de la Jedi SEO School li se va propune o oferta de munca la agentia de top iAgency. Aceasta colaboreaza cu branduri renumite din Romania si nu numai, din domenii precum turism, retail, industria medicala, moda etc.
  1. Reprezinta garantia ca esti la curent cu ce inseamna SEO in 2019. Asa cum spuneam, spre deosebire de alte cursuri SEO din Bucuresti, Jedi SEO School este foarte ancorata in realitatile prezentului din domeniul Search Engine Optimization. Daca vei absolvi acest curs, ai garantia ca stii exact ce reprezinta SEO in 2019 si poti folosi aceste cunostinte in avantajul tau, fie ca esti student la marketing, angajat in domeniu sau un antreprenor aflat la inceput de drum, care doreste sa isi creasca business-ul.
loading...