Breaking news

La ce sa fiti atenti cand cumparati anvelopele pentru camioane?

loading...

Camioanele sunt autovehicule comerciale care se deplaseaza pe distante mari, pot transporta cantitati mari de materiale si produse, de aceea au nevoie de o atentie deosebita si de o intretinere pe masura. Unul dintre cele mai importante elemente ale unui camion este setul de cauciucuri.

anvelopeFara cauciucuri de calitate masina nu se poate deplasa pe distantele dorite, performantele si randamentul sunt influentate direct de anvelope, cauciucurile de calitate pot oferi o stabilitate mai buna atunci cand incarcatura are o greutate mult mai mare. Pe piata exista o multime de modele de anvelope camioane, fiecare are o serie de caracteristici care pot sau nu sa ne ajute sa le alegem mai usor. Pentru a nu gresi atunci cand vrem sa achizitionam anvelopele pentru camioane ar trebui sa tinem cont de cateva sfaturi.

Alegerea unor cauciucuri pentru camioane, mai simpla daca stii la ce sa fii atent

In primul rand cauciucurile pentru camioane trebuie sa fie dintr-un material de calitate, trebuie sa fie testate inainte de a fi comercializate. Firmele mari fac acest lucru si au suficiente resurse pentru a produce anvelope de calitate asa ca marcile mari ar trebui sa fie cele alese in detrimentul marcilo no name. In al doilea rand cauciucurile pentru camioane au dimensiuni standard care determina si performanta si rapiditatea camionului, ele ar trebui sa fie alese in functie de recomandarile producatorului si de informatiile din cartile tehnice. In al treilea rand conteaza mult si tipul de clima din zonele prin care urmeaza sa ne deplasam cu respectivul camion. Daca nu mergem prea des prin zone cu zapada si sosele pline de polei sau prea umede anvelopele pentru conditii climatice standard sunt o alegere foarte buna. In schimb, daca aveti mai mereu ierni grele si drumuri acoperite sau treceti mereu prin zone montane mai greu accesibile atunci ar trebui sa va echipati autovehiculele comerciale cu anvelope camioane speciale pentru astfel de conditii. Anvelopele pentru conditii de iarna au simbolul celor trei varfuri muntoase sau fulgul de nea. In al patrulea rand, depinde foarte mult si ce transportati cu un camion, cat de grea este incarcatura. Daca aveti mereu materiale si produse foarte grele trebuie sa va orientati catre anvelope mai solide, speciale pentru acest tip de incarcatura. Daca transportul nu este atat de greu mai tot timpul puteti sa va opriti si la anvelopele normale. La toate acestea se adauga si alegerea unui tip de anvelopa care sa ofere siguranta si consum redus de carburant, distanta redusa de franare pe carosabil umed.

EvwTires comercializeaza anvelope pentru camioane de calitate superioara

EvwTires comercializeaza anvelope noi si resapate pentru camioane, remorci si semiremorci, care respecta aceste criterii de calitate, toate marcile vandute apartin unor producatori de top precum Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin, Firestone sau Barum. Anvelopele second hand de calitate sunt resapate in propria fabrica utilizandu-se cea mai moderna tehnologie Bandag, asigura o deplasare optima pe distante mari si un randament bun. Toate cauciucurile de la EvwTires sunt silentioase, au preturi bune, livrarea este rapida, se pot compara online prin intermediul comparatorului de pe site. Alegerea unor anvelope pentru camioane este relativ simpla, se realizeaza prin intermediul unor filtre speciale, dimensiuni, latime profil, inaltime, diametru janta, marca anvelope, pozitie anvelope si aplicatie anvelope.

loading...