Breaking news

La ce model de telefon ar apela zodiile de foc? Iată trei branduri care le-ar satisface acestor nativi preferințele

Nu trebuie să ne ghidăm întreaga viață după ce ni se spune în horoscop astăzi, acest lucru este clar! Însă, anumite caracteristici comportamentale sunt surprinzător de bine regăsite în astrologia zodiilor, cum, la fel de șocant și de uimitor se arată însăși compatibilitățile ce se dovedesc a fi reale în viața cotidiană între nativii anumitor zodii.

Fie că ești rac, berbec, fecioară sau vărsător, cu siguranță că ai o matrice prestabilită astrologic după care îți ghidezi gusturile și personalitatea. Desigur că, pe lângă zodia principală, un alt factor extrem de relevant, mai ales după vârsta de 30 de ani, o constituie ascendentul zodiacal, care se calculează în funcție de ora și minutul nașterii.

Ce fel de model de telefon ți se potrivește în funcție de zodie?

Și, pentru că cele mai puternice personalități derivă din zodiile de foc, acest articol li se adresează chiar lor.

Telefoanele mobile de la Altex, regăsite pe site-ul românesc Altex.ro, pot cuprinde toate modele dorite de orice nativ zodiacal, dar haide să luăm pe rând fiecare zodie de foc în parte, pentru a vedea care îi sunt principalele exigențe, și care ar fi modelul de telefon mobil perfect pentru acestea.

Berbecii 

Încăpățânați până la cer și înapoi, aceștia sunt, în general, adepții extremelor. 

Așadar, dacă ești născut sub acest semn zodiacal, te vei surprinde, fie că preferi să faci economii din contul propriu și ai dori să optezi pentru un model de telefon care să-și îndeplinească strict cerințele de bază – să poți iniția apeluri cu acesta, să poți face poze și naviga în siguranță pe internet – fapt pentru care un model precum cel de la Motorola îți poate satisface nevoile, fie vei căuta să epatezi și să-ți duci gusturile într-o zonă luxuriantă, cum este cea a universului Apple, în acest caz Iphone-ul devenindu-ți cel mai bun prieten.

Leii

Ești fără doar și poate regele semnelor zodiacale și știi asta!

Îți place să fii centrul atenției și totul să treacă prin tine, iar dacă acest lucru nu are loc, îți arăți mânios colții și îți ceri cu rapiditate drepturile. Ești un răsfățat al sorții, atât pentru că te-ai născut cu o încredere foarte mare în forțele proprii, fapt ce te propulsează repede printre preferințele multor oameni, dar și pentru că ai o mare capacitate de ambiție și muncă cu care poți muta munții din loc.

Cu această caracterizare, fără doar și poate că ai fi adeptul principal al brandului Apple, alături de care să simți că poți epata în continuare în liniște, și lumea n-ar avea cum să treacă pe lângă tine fără să te observe.

Ai grijă la stima de sine extrem de ridicată! Mulți oameni ar putea să nu-ți înțeleagă febrilitatea interioară și să te ia drept narcisic. 

Săgetătorii

Mari iubitori ai experiențelor de tot felul și plini de un savuros simț al umorului, nativii acestei zodii au parte, în componența firii lor, și de o latură extrem de practică și pragmatică, motiv pentru care vor prefera un model de telefon mobil care să le permită să imortalizeze cele mai prețioase momente petrecute cu cei dragi, dar să le poată oferi, totuși, și posibilitatea de a descărca cât mai multe aplicații gratuite. Brandul Samsung, ce folosește sistemul de operare Android, se dovedește a fi cel mai potrivit pentru aceștia, întrucât permite deținerea unei calități superioare a telefonului mobil, la orice preț.

Indiferent de zodie, astrele se arată prietenoase cu cei care știu să aprecieze tehnologia și să o integreze în dinamica de zi cu zi!

 Surse foto: pixabay.com