La AnveloSHOP ninge cu daruri la comenzile de anvelope si jante!

Sezonul cadourilor continua la AnveloSHOP cu noi promotii la comenzile de anvelope si jante. Nu ratati ocazia de a prinde ticketele de reducere oferite cadou in aceasta perioada: puteti primi voucherele pana pe data de 26 Decembrie!

voucher-cadou   Regulamentul promotiei:

  • Pentru comenzile de patru anvelope autoturism, SUV sau autoutilitare cu diametrul ≤16″, primiti imediat un Voucher de reducere in valoare de 25 de lei ce poate fi utilizat la o comanda ulterioara!
  • Pentru comenzile de patru anvelope autoturism, SUV sau autoutilitare cu diametrul ≥ 17„, primiti imediat un Voucher de reducere in valoare de 50 de lei ce poate fi utilizat la o comanda ulterioara!
  • Voucherele se ofera la comenzile de patru anvelope plasate in perioada 20-26 Decembrie 2016. Voucherele pot fi utilizate la o achizitie ulterioara, in perioada 27 Decembrie 2016 – 28 Februarie 2017.
  • Promotie supusa unor termene si conditii. Contactati-ne pentru informatii suplimentare!

Nu am uitat nici de jante – in aceasta perioada veti gasi la AnvelopeMAG cele mai bune preturi la jante de aliaj BORBET. Cele mai interesante si populare modele de jante de aliaj Borbet sunt disponibile la super preturi pe care nu trebuie sa le ratati.

Grabiti-va! Oferta mai este disponibila doar pana pe 23 decembrie, in limita stocurilor disponibile.

Daca nu sunteti hotarat in privinta anvelopelor de care aveti nevoie, AnveloSHOP si AnvelopeMAG va recomanda in aceasta perioada brandurile:

  • Anvelope premium: anvelope Dunlop, anvelope Goodyear
  • Anvelope cu raport calitate/pret superior: anvelope Falken, anvelope Hankook
  • Anvelope accesibile cu performante bune: anvelope Sailun, anvelope Nexen

Mai multe informatii despre toate aceste branduri gasiti in amanunt pe site-urile noastre.

>