Breaking news

Kult – Art Artizan surprinde clienții cu cele mai sofisticate produse de artizanat din România

Arta presupune o imbinare de elemente frumoase ce binedispune cu succes toti oamenii si in acelasi timp le ofera o viziune diferita asupra lumii. Kult – Art Artizan este celebrul brand ce ofera tuturor clientilor sansa de a sustine si promova frumosul, prin produsele artizanale sofisticate pe care le confectioneaza, astfel ca, in cadrul magazinului online artizanatult-art.ro, dar si in sediul amplasat in localitatea Maritei din judetul Suceava, doritorii isi pot achizitiona cele mai frumoase obiecte de decor.

produse artizanatCentrul de artizanat Kult – Art reuseste ca prin prelucrarea diverselor materiale cum ar fi ceramica, panza, lemnul sau lutul sa mentina pe piata muncii persoanele defavorizate care confectioneaza cele mai moderne obiecte de artizanat si care ofera totodata oricarei amenajari interioare un stil aparte: rustic, boem, exclusivist, romantic sau boho – chic.

Obiecte unicat confectionate in stil traditional

Kult – Art Artizan pune la dispozitie o serie larga de produse menite sa incante vizual orice client. Acestea sunt disponibile in culori, forme si marimi diferite, insa societatea ofera sansa tuturor persoanelor de a-si personaliza obiectele favorite dupa bunul plac. Datorita faptului ca gama produselor este extrem de diversificata, acestea isi pot avea locul in orice fel de incapere: intr-un birou, intr-un spatiu comercial sau intr-un apartament, indiferent de eleganta sau simplitatea mediului, caci toate obiectele de artizanat confectionate de cei mai priceputi mestesugari din cadrul departamentului de activitati economice al asociatiei Kult – Art sunt atat elegante, cat si traditionale sau clasice.

Centrul de artizanat Kult – Art a aparut pe piata initial ca o structura de economie sociala, de altfel insusi managerul departamentului de activitati declara faptul ca: “In cadrul acestui SES (structura de economie sociala) vor fi angajate 6 persoane, un manager, un specialist IT-designer, 2 angajati in cadrul productiei de materiale traditionale si 2 formatori care vor asigura componenta educationala a SES-ului, in cadrul atelierelor scolare, 4 persoane din cele 6 angajate vor apartine grupurilor vulnerabile. Cei 4 angajati care vor incepe activitatea cooperativei vor invata sa confectioneze manual modelele de suveniruri, infatisand obiecte specifice zonei Bucovinei.”

In cadrul magazinului online artizanatkult-art.ro pot fi intalnite cele mai frumoase ornamente din lemn din artizanat romanesc ce ofera posibilitatea de a fi cumparate de orice doritor la preturi extrem de accesibile tuturor bugetelor. De altfel, un produs unicat realizat manual si pictat in culori placate, confectionat din lut de calitate superioara, poate fi achizitionat pentru suma de 5 lei. Aceasta reprezinta alegerea potrivita pentru amenajarea unui ambient in stil rustic, vintage sau boho chic. Pentru persoanele cu un spirit romantic mai bine evidentiat este recomandat platoul unicat decorativ din lut in forma de inima, ce ofera posibilitatea de a fi amplasat in orice incapere indiferent de stilul acesteia.

Toate fiind spuse, societatea cooperativa de Artizanat Mestesugaresc Kult–Art Artizan din judetul Suceava confectioneaza in stil traditional cele mai moderne obiecte de artizanat la cele mai avantajoase preturi.