Breaking news

Koveşi sfidează a treia oară consecutiv Parlamentul României. Şefa DNA refuză să vină la audieri!

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, este stat în stat şi se situează deasupra Parlamentului României. Deşi CCR a stabilit că persoanele care deţin funcţii de conducere în statul român, sunt obligate să se prezinte la audieri în comisiile parlamentare, Kovesi, ignoră şi deciziile Curtii Constituţionale şi refuză cu tupeu, să se prezinte la Comisia Parlamentară ce anchetează alegerile prezidenţiale din 2009.

kovesi - dna - parlamentKovesi a transmis luni o scrisoare către Palrmanet, în care informează că nu va fi prezentă la audierile de la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

La fel ca şi în cea de-a doua scrisoare, Şefa DNA,  susține că nu are informații care să ajute la aflarea adevărului în cazul anchetat.

În replică, președintele Comisiei de anchetă, Oana Florea, spune că rămâne de văzut dacă vor depune plângere penală în acest caz.

Se va tranșa prin vot, azi, ce vom face. Vom vota dacă sesizăm organele penale”, a declarat, luni, Oana Florea, președintele Comisiei de anchetă, la Antena 3.

Jurnalistul Dan Andronic a spus că, în decembrie 2009, în turul doi al alegerilor prezidențiale, înalți demnitari ai statului român, printre care George Maior, Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, au mers acasă la Gabriel Oprea. Andronic a susținut că Laura Kovesi și Coldea erau preocupați de câștigarea scrutinului de către Traian Băsescu.

>