Breaking news

Kovesi reclamă la CSM și CNA că televiziunile au dat știrea cu mita luată de la Bercea

loading...

Laura Codruța Kovesi, Șefa DNA, a declarat vineri, în direct prin telefon la Digi 24 că a sesizat CSM și CNA pe motiv că televiziunile au prezentat în mod tendențios spusele lui Bercea cu privire la presupusa mită luată de ea de la interlop.

kovesi si mircea basescuKovesi a spus că sunt minciuni menite să îi afecteze imaginea profesională și de aceea a cerut CSM să facă verificări iar la CNA reclamă faptul că anumiți jurnaliști au relatat eronat informația vehiculată de interlop.

Șefa DNA a refuzat să comenteze de ce ancheta și arestarea fratelui președintelui României, Mircea Băsescu, a fost reținut doar după ce Antena 3 a difuzat imaginile.

Aceste afirmaţii mincinoase au fost făcute cu scopul de a decredibiliza persoana mea şi instituţia pe care o conduc. Această persoană, deşi a făcut acste afirmaţii, când a fost invitată să dea declaraţii, să scrie personal despre aceste aspecte, a refuzat în mod categoric. Voi analiza posibilitatea de a acţiona în instanţă pe cei care fac afirmaţii mincinoase cu scopul exclusiv de a stirbi imaginea mea şi a DNA. Voi analiza cu atenţie toate afirmaţiile făcute în spaţiul public”, a spus şeful DNA.

Kovesi a spus că procurorii s-au mișcat destul de repede și că luni s-a înregistrat plângerea lui Florin Anghel la DNA Constanța și că marți dosarul s-a mutat la București și că miercuri și joi s-au făcut audieri în acest dosar.

Bercea Mondial a spus joi că le-a dat bani, prin intermediari, atât Laurei Codruța Kovesi cât și Liviei Stanciu, pentru a-l scăpa de închisoare. Interlopul a spus că lui Kovesi i-a dat 200.000 de euro prin șoferul acesteia.

E băgată și doamna Kovesi și Livia Stanciu. Am dat vreo două milioane de euro. Avem date despre Livia Stanciu, mi-a promis Livia Stanciu”, a spus Bercea Mondial, din duba Poliției.

Întrebat de jurnaliști de ce nu a făcut denunțul pana acum, Bercea a spus că: Pentru ca doamna Kovesi nu mi-a restituit banii pana acum prin șofer.

Kovesi a mai spus la postul de știri, că ia în calcul și formularea de plângeri penale la adresa interlopului și la adresa jurnaliștilor care au comentat eronat activitatea procurorilor DNA și a ei.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian