Breaking news

Klaus Johannis: „Organizația din Sibiu a PDL nu a reușit să facă nicio brânză la congres”

Primarul Klaus Johannis a „desființat” organizația locală a PDL, în cadrul conferinței de presă de ieri. În opinia edilului-șef al municipiului Sibiu, filiala PDL Sibiu a dat-o serios în bară la Congresul Național al PDL, de săptămâna trecută.

klausPrimarul a spus mai în glumă, mai în serios că filiala județeană nu a reușit „să facă nicio brânză la congres” și că dacă el ar fi membru al PDL Sibiu, nu ar avea motive să fie satisfăcut de poziționarea filialei care a dat actualei guvernări un ministru, în persoana lui Ion Ariton.

Nu stiu ce au ei, dar eu, dacă aș fi în filiala din Sibiu a acestui partid (PDL, n.red), aș avea o problemă. Practic, organizația din Sibiu a fost retrogradată puternic la acest congres, unde nu a reușit să facă nicio brânză. Nu au reușit să prindă nicio funcție importantă, în afară de funcțiile de plimbat hârtiile„, și-a expus convingerile primarul Klaus Johannis.

Tot acesta a mai mărturisit și că intercompetititivitatea trebuie să fie apanajul fiecărui partid politic care se respectă. Dacă nu există o luptă constructivă într-un partid, nici rezultatele favorabile nu vor apărea. „Într-un partid politic întotdeauna există lupta pentru putere. Dacă nu ar exista această luptă, acela nu ar mai fi partid, ci ar fi o asociatie de binefacere. Pentru FDGR nu este valabil, pentru că noi nu suntem nici partid politic, nici asociație de binefacere, ci doar o formațiune care reprezintă interesele minorității germane„, a mai spus primarul Klaus Johannis.

Ovidiu Hila