Breaking news

Klaus Iohannis, internat de urgență la spital. Președintele a fost operat la umăr

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost supus marți, unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Potrivit Administrației Prezidențiale, intervenția medicală a decurs fără probleme și Președintele își poate relua atribuțiile și prerogativele.

iohannis operatKlaus Iohannis a fost internat marți, 26 aprilie 2016, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și operat la nivelul umărului drept.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marți, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și operat la nivelul umărului drept. Intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, se arată în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.

Anunțul a fost făcut după ce întâlnirea săptămânală între premierul Dacian Cioloş şi preşedintele Klaus Iohannis, inițial programată pentru marți, a fost reprogramată.