Breaking news

Klaus Iohannis fuge de dezbaterea cu Victor Ponta de la Antena 3

Klaus Iohannis, a declarat, joi că nu va merge la dezbaterea electorală de la Antena 3, pe motiv că două dezbateri cu Ponta sunt suficiente și că în plus a primit invitație pentru joi seară și de la Digi 24, și a ales să meargă, singur la postul de știri al RCS&RDS.

klaus iohannis - antena 3După două dezbateri electorale televizate și eșuate, în care s-a făcut de râs în fața țării, Iohannis a decis că nu e cazul să mai meargă și la dezbaterea de la Antena 3, programată joi seară.

Semn că neamțului i s-au terminat bateriile și nu mai rezistă la încă o confruntare cu Ponta, fix la Antena 3.

Însă pentru că nu a avut curajul să spună adevărul despre refuzul de a merge la Antena 3, Iohannis a precizat că a primit două invitații pentru joi seara. Una de la Antena 3 pentru dezbaterea cu Ponta, și alta de la Digi 24, pentru o discuție cu Cosmin Prelipceanu și Emil Hurezeanu. Și pentru că oferta celor de la Digi 24 a părut mai accesibilă pentru el, a decis să o aleagă pe aceasta.

Imediat după primul tur de scrutin, Victor Ponta i-a propus lui Iohannis să participe la patru dezbateri televizate, organizate la România TV, Realitatea TV, B1 TV și Antena 3.

După o săptămână de refuz categoric și negocieri eșuate, în care staff-ul lui Iohannis propunea o dezbatere la Universitatea de Vest din Timișoara, iar Băsescu oferea Palatul Cotroceni ca și loc al confruntării electorale, Klaus a mers doar la Realitatea TV și B1 TV.

Prima dezbatere televizată dintre Ponta și Iohannis a avut loc marți seară la Realitatea TV, unde moderator a fost Rareș Bogdan. Iar cea de-a doua confruntare dintre cei doi prezidențiabili a fost miercuri seară la B1 TV unde moderator a fost Mădălina Pușcalău.

>