Breaking news

Keo, „Liber”… la succes

Tânăr, talentat şi cu o muzică de calitate, Keo s-a afirmat în România încă din 2005 cu celebrul hit “Azi vii, mâine pleci” şi contrinuă să o facă cu hit-ul “Liber”.

keoKeo (Cosmin Mustaţă) este un tânăr plin de succes. De origine elveţiană, artistul a reuşit să se impună pe piaţa artistică din România. A început să compună de la 14 ani şi în 2005 melodia “Azi vii, mâine pleci” făcea furori. În 2006 a colaborat cu iubita sa, Andreea Bălan, pentru melodia “Nu ştiu să fiu numai pentru tine”, apărând împreună în videoclipul piesei.

În prezent, melodia „Liber” a devenit un hit încă de la primele audiţii. Keo aduce în România soundul elveţian, unul de calitate, majoritatea melodiilor fiind înregistrate în străinătate. Keo nu este numai cântăreţ, ci şi compozitor. A compus pentru Andreea Bălan, Anna Lesko, Proconsul, Cătălin Josan, Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls şi alţii. “In general piesele mele sunt compozitii proprii sau in colaborare cu alti alti artisti ce-mi sunt prieteni sau amici.”, spunea Keo într-un interviu acordat revistei Tabu.

„Give me your love” este un nou single, care tinde a fi un nou hit.