Breaking news

Kanal D lansează în 24 august, reality-show-ul “O mărit pe mama soacră!”

loading...

“O mărit pe mama soacră!” este cel mai nou și incitant reality-show difuzat de postul Kanal D, începând cu 24 august 2014.

o marit pe mama soacra - kanal d„O mărit pe mama soacră!” prezintă „războiul” clasic dintre soacră şi nora/ginere, iar poveştile, similare cu cele petrecute în familiile oamenilor obişnuiţi, sunt înfăţişate cu foarte mult umor.

“O mărit pe mama soacră” este o emisiune de divertisment în care soacră şi un cuplu de tineri căsătoriţi duc o lupta pe faţă pentru a obţine supremaţia în casă.

Cei doi soţi, care locuiesc sub acelaşi acoperiş cu mama soacră, doresc să îşi recapete libertatea şi independenţa.

Tânărul cuplu apelează la o agenţie matrimonială pentru a-i găsi acesteia “jumătatea” şi, dacă soacră va fi aleasă de unul dintre cei trei pretendenţi propuşi, această îşi va reface viaţă alături de noul partener.

În caz contrar, ea se va întoarce să locuiască în aceeaşi casă cu copiii săi.

În acest război de-a şoarecele şi pisica, telespectatorii vor fi martorii unor situaţii pline de umor şi romantism, care vor demonstra că dragostea nu are vârstă, dar, mai ales, că până şi cele mai de temut soacre pot fi îmblânzite de un pretedent pe măsură!

Nu rataţi reality-show-ul “O mărit pe mama soacră!”, o emisiune plină de umor, în fiecare duminică de la ora 21:30, numai la Kanal D.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>