Breaking news

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune, unde miza este uriașă: un milion de lei!

Kanal D, trendsetter în materie de reality show-uri in România, anunță start casting in trei mari orașe din țară pentru cel mai mare experiment social televizat! Într-un format unic, Kanal D redefinește ideea de show de aventură si competiție, readucând în prim-plan valori precum curajul, prietenia și puterea de depășire a limitelor.

Kanal D vă invită să vă transformati visul în realitate participând în cel mai provocator experiment social de pe micile ecrane. Într-o cursă dramatică, zeci de concurenți se vor aventura pe o insulă paradisiacă, luptând individual pentru îndeplinirea celor mai îndrăznețe visuri. Premiul pus în joc este fără precedent în peisajul media românesc – 1.000.000 de lei!

Castingul se va desfășura în trei orașe mari din România, iar oricine își dorește să facă parte din acest experiment social extraordinar este așteptat la selecții. Detaliile sunt următoarele:

–          Iași: 8 și 9 decembrie, Hotel Unirea (10:00 – 18:00)

–          Cluj-Napoca: 15, 16 și 17 decembrie, Grand Hotel Italia (10:00 – 18:00)

–          Timișoara: 15 și 16 decembrie, Hotel Timișoara (10:00 – 18:00)

Toți cei interesați să participe în cea mai intensă competiție televizată si care nu s-au înscris până acum online, accesând  pagina https://casting.kanald.ro/ ,  sunt asteptați la casting, în orasele amintite, la locurile indicate. Fă primul pas pentru a câștiga premiul cel mare și a-ți îndeplini cele mai îndrăznețe visuri!

>