Kamara: S-a încălcat regulamentul Eurovision înainte să înceapă concursul

Kamara, membrul trupei Alb Negru se declară stupefiat de faptul că TVR a încălcat regulamentul Eurovision chiar din faza de preselecții, selectând în semifinale 32 de piese în loc de 28 cât se stabilise inițial.

KamaraKamara spune că TVR nu respectă propriul regulament afișat pentru Selecția Națională Eurovision și spune că graba cu care au anunțat la ceas de noapte cele 32 de semifinaliste, ridică multe semne de întrebare.

Au spus că rezultatele se dau pe 18 februarie și le-au dat pe 14. Au spus că se califică 24, maxim 28. Așa spuneau în regulament. Iar acum s-au calificat 32. Au încălcat regulamentul înainte să înceapă concursul, uluitor”, a delcarat Kamara pentru exclusivNEWS.ro

Cât privește rezultatul preselecției, Kamara spune că nu înțelege de ce piesa lui Ralflo nu a ajuns în semifinale, deși toți membrii juriului au apreciat-o în timpul preselecției.

Îți spun sincer, am fost acolo. Am ascultat celalalte piese și i-am auzit live. Ralflo a cântat magistral și numai pe piesa lui, juriul a dansat. Și se uitau la mine, știind că am venit cu el și arătându-mi semne de felicitări și multă admirație”, a mai declarat Kamara.

Dan Manoliu, prdoucătorul general al Eurovision România și membru în juriul care a ales piesele pentru semifinale justifică alegerea mai multor melodii prin faptul că: Deşi iniţial am anunţat un număr de maxim 28 de piese pentru semifinalele Eurovision, calitatea melodiilor înscrise în preselecţie a determinat juriul să accepte un număr mai mare. 

În 2007, Kamara împreună cu Andrei și cu alți patru artiști, sub formula Todomondo  au reprezentat România la Eurovision cu piesa ”Liubi , Liubi , I Love You”, clasându-se pe locul 13 în finala Internațională din Finlanda.

>