Breaking news

Kaizen Gaming anunță Betano drept sponsor oficial al Copa America 2024

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, devine partenerul oficial al CONMEBOL, Confederația Sud-Americană de Fotbal, atingând un punct de referință semnificativ în consolidarea prezenței companiei în America Latină. Parteneriatul, extins până în 2028, evidențiază angajamentul Kaizen Gaming de a îmbunătăți experiența fotbalistică pe întregul continent.

Copa America 2024 va avea loc pe stadioane din întreaga SUA, între 20 iunie și 14 iulie, aducând împreună cei mai talentați fotbaliști și cei mai pasionați fani, care vor avea oportunitatea de a-și plasa pariurile prin platforma premium Betano și de a trăi turneul la un alt nivel.

George Daskalakis, Fondator și CEO al Kaizen Gaming, a declarat: “Suntem încântați să ne alăturăm forțele cu CONMEBOL, cea mai respectată instituție din fotbalul sud-american. Acest parteneriat nu numai că arată pasiunea noastră pentru sport și regiune, ci evidențiază și dedicarea noastră pentru a oferi inovație și excelență în industrie. Suntem nerăbdători să ridicăm experiența fanilor la noi culmi, oferind momente de neuitat prin joc responsabil.”

Alejandro Dominguez, Președintele CONMEBOL, a declarat: “Suntem încântați să îi primim pe Kaizen Gaming și pe brandul său Betano ca partener oficial al CONMEBOL. Angajamentul lor față de fotbal și inovația în gaming se aliniază perfect cu viziunea noastră pentru viitorul sportului în America Latină. Împreună ne propunem să oferim experiențe extraordinare fanilor de fotbal de pe întregul continent.”

În afară de Copa America 2024, parteneriatul cuprinde diverse alte competiții aflate sub umbrela CONMEBOL, inclusiv turneul preolimpic, Copa America Feminina, Copa America Futsal, Conmebol U20 și U20 Futsal. Această colaborare cuprinzătoare demonstrează dedicarea Kaizen Gaming de a susține fotbalul la toate nivelurile și în rândul diverselor demografii.

Acest anunț vine după parteneriatul global de sponsorizare al companiei cu UEFA pentru EURO 2024, reconfirmând poziția Kaizen Gaming ca o forță, aflată la intersecția dintre sport și tehnologie.

Despre Kaizen Gaming și Betano

Kaizen Gaming este una dintre cele mai mari companii GameTech din lume. Cu accent pe Tehnologie și Oameni, își propune să îmbunătățească experiența de pariuri pe care o oferă milioanelor de clienți din întreaga lume și să ofere divertisment fanilor sportului într-un mod distractiv și responsabil.

Kaizen Gaming deține brandul premium de pariuri sportive și jocuri online Betano, cu o prezență solidă pe piețele din Europa și America Latină. De asemenea, a intrat recent în Africa și America de Nord prin lansările din Nigeria și Ontario. La nivel global, compania are peste 2.300 de angajați.

Kaizen Gaming este recunoscut drept un jucător de top pe piața globală a pariurilor sportive și a jocurilor de noroc, primind mai multe premii ale industriei, inclusiv o premieră mondială de cinci trofee într-un singur an la EGR Operator Awards 2023 („Operatorul de Pariuri Sportive al Anului” , „Campania de Marketing a Anului”, „Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă”, „Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House” și „Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live”).

Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Nexus Gaming;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Mai mult, Betano este singurul operator de pariuri sportive și jocuri online care a fost sponsor oficial FIFA World Cup 2022, iar în prezent, fiind sponsorul oficial al UEFA Euro 2024.

Pentru mai multe informații accesați Kaizen Gaming.

>