Breaking news

Justin Bieber și-a băgat în chiloți telefonul unei fane – VIDEO

loading...

Justin Bieber șochează din nou opinia publică cu un nou gest de-a dreptul scârbos. În timpul concertului susținut la New Jersey, artistul a luat telefonul unei fane și l-a băgat în chiloții săi.

justin bieberJustin Bieber nu ratează nicio șansă de a apărea pe prima pagină a tabloidelor internaționale.

Dacă săptămâna trecută a ținut prima pagină a ziarelor de scandal după ce și-a scuipat fanele din Toronto, de astă dat, Justin Bieber a făcut un gest și mai scârbos.

În timpul concertului susținut la Prudential Center în New Jersey, în cadrul turneului său “Believe”, Justin Bieber a luat telefonul unei fane aflată pe marginea scenei și la băgat în pantalonii săi.

Incidentul s-a produs între două piese, când artistul a solicitat fanilor să nu mai arunce cu obiecte pe scenă pentru că va fi nevoit să oprească show-ul.

Pentru că aceștia nu l-au ascultat, Justin a luat telefonul unei fane, care a ajuns fix la picioarele lui, l-a băgat în pantaloni și după după aceea l-a scos din zona intimă și l-a aruncat în direcția opusă.

Gestul său a provocat delir în sala de spectacol. Momentul a fost filmat de un fan prezent la concert, iar videoclipul urcat pe youtube unde în doar patru zile a strâns peste 314.000 de vizualizări.

loading...