Breaking news

Justin Bieber a rămas în fundul gol, pe scenă în fața fanilor – VIDEO

Justin Bieber, idolul milioanelor de adolescenți din întreaga lume, a căzut victimă propriului stil vestimentar. Starul canadian a rămas în fundul gol pe scenă în timpul concertului.

bieberJudecat pentru comportamentul lui rebel din ultima vreme, Justin a revenit la Singapore într-o formă maximă. Numai că în timpul concertului, pantalonii l-au trădat și au căzut de pe el mai mult decât era cazul.

Astfel încât fanele au crezut că Justin va face striptease de-a binelea şi va rămâne în chiloţi. Poziţia „indecisă” a pantalonilor nu e tocmai OK, dar fanele au fost în extaz.

Starul canadian este cunoscut pentru modul în care își poarta pantalonii, lăsând mereu lenjeria intimă la vedere. Numai că, la concertul din Singapore, artistul s-a dezlănțuit atât de mult pe scenă încât pantalonii i-au căzut complet. Moment în care, ținându-se de pantaloni, artistul a alergat în spatele scenei.

Unii fani au crezut că este vorba despre un incident premeditat, însă reacția de pe chipul artistului spune totul.

Cu această ocazie, artistul a arătat un fizic în continuă dezvoltare, dovedind că nu lasă, totuşi, ca stilul lui petrecăreţ să-i afecteze programul la sală.