Breaking news

Justin Bieber, pus la zid de proprii fani după ce a urinat într-o găleată în toaleta unui restaurant

Starul canadian, Justin Bieber a făcut-o din nou lată. de astă dată, proprii fani nu au mai suportat gafa artistului și l-au taxat extrem de dur. Bieber s-a filmat în timp ce urina într-o găleată.

justin bieberNu este săptămână în care Justin Bieber să nu fie implicat într-un scandal. De astă dată, starul canadian se pare că a făcut-o lată, reușind să își supere mare parte  din fani.

O înregistrare video publicată de site-ul TMZ îl arată pe Justin Bieber în timp ce îşi face nevoile într-o găleată din toaleta unui restaurant din New York.

Ești un nesimțit și un porc. Ai întrecut orice limită”, a scris o fană pe una dintre paginile de socializare ale artistului.

Însă, artistul canadian e tare mândru de gestul său.

Este cel mai tare loc în care să urinezi. O să ţii minte pentru totdeauna momentul ăsta„, i-a spus un prieten lui Bieber în timp ce acesta îşi făcea nevoile într-o găleată.

Vedeta canadiană a luat şi un pulverizator de detergent şi a stropit o fotografie cu Bill Clinton, care era înrămată pe un perete, pronunţând şi o înjurătură la adresa fostului preşedinte american.

Bieber şi prietenii săi părăseau restaurantul prin bucătărie când s-au hotărât să treacă pe la toaletă. Ei au plecat cântând: Suntem copiii sălbatici!