Breaking news

Jurnalul de Seară, ediții speciale pe 1 și 2 mai la Digi 24

loading...

Digi 24 pregătește pe 1 și 2 mai, două ediții speciale ale Jurnalul de Seară, dedicate proiectelor 1989, ANUL CARE A SCHIMBAT LUMEA” ŞI „ROMÂNIA FURATĂ”.

digi 24 - editii speciale1 mai din zilele noastre este, în esenţă, minivacanţa din preajma Paştelui. Ne despart 25 de ani de vremurile în care 1 mai era o celebrare absolută a regimului comunist.

Defilările, coregrafiile grandioase, sloganurile şi discursurile victorioase ascundeau drame şi o lume acum de neimaginat.

Pe 1 mai 2014, ne întoarcem în acea lume de care ne-am despărţit un sfert de secol în urmă şi ne uităm cu atenţie la felul în care ne-am schimbat în tot acest timp.

Joi, 1 mai 2014, Cosmin Prelipceanu vă propune o ediţie specială a Jurnalului de Seară despre 1989, anul care a schimbat lumea”,  o campanie Digi24 HD. Printre invitaţi, istoricul Norman Manea, regizorul Stere Gulea, scriitorii Dan Lungu şi Mariana Gorczyca.

Pe 2 mai, o nouă ediţie specială a Jurnalului de Seară: „România furată”, la momentul unui bilanţ intermediar.

Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi trag linie într-o încercare de a calcula cât mai exact cât de mare e paguba după afaceri şi privatizări controversate precum Siderca, Tractorul, Aro, Loteria Română, Uzinele Vulcan.

Proiectele Digi24 HD 1989, anul care a schimbat lumea” şi „România furată” continuă pe parcursul întregului an 2014.

loading...