Breaking news

Jurnalul de seară de la Digi 24, transmis luni seară din Piața Mare din Sibiu

Luni seara, de la 20. 00, la Digi24, într-o ediție specială dedicată campaniei  „România din interior”, Cosmin Prelipceanu, Sanda Nicola, Alice Iacobescu, Luca Niculescu și invitații lor vorbesc despre cum arată, de fapt, România din interior.

Avem o țară frumoasă, păcat că e locuită, spun, din ce în ce mai des, românii care, din curiozitate sau pasiune, ajunga să-și cunoască țara.

Cât adevăr există în aceste vorbe amare încearcă să deslușească Cosmin Prelipceanu luni seara, de la ora 20.00, la Digi24, într-o ediție specială a „Jurnalului de seară”.

Timp de 3 ore, din Piața Mare din Sibiu, alături de invitații săi, Cosmin Prelipceanu încearcă să afle care sunt cauzele și să găsească soluțiile pentru ca românii să poată folosi corect una dintre cele mai mari resurse ale României, turismul.

Emisiunea de luni seară este o încununare a campaniei „România din interior”, demarată pe 16 septembrie de echipa emisiunii „Din interior”, o campanie care a reușit să atragă, în doar 3 săptămâni aprecierile telespectatorilor și pe cele ale specialiștilor.

Alături de Cosmin Prelipceanu, Digi 24 a desfășurat o echipă de profesioniști în întreaga țară. Sanda Nicola va transmite de la Craiova, Luca Niculescu de la Iași iar Alice Iacobescu din studioul Digi24 de la București.

Pe parcursul a trei ore de emisie, din Sibiu- orașul care a reușit să arate că turismul nu este un vis ci poate deveni o realitate pentru orice localitate din România- un adevărat model de succes în turism, realizatorul „Jurnalului de seară” dezbate, cu cărțile pe față, problema urșilor bruni, a sturionilor, a peșterilor uitate de autorități, a stațiunilor ce altă dată erau faima României iar acum sunt în paragină.

Campania „România din interior”, care îi îndeamnă pe telespectatorii Digi24 să descopere o altă natură a țării lor, a reușit, în mai puțin de o lună de la lansare, să aducă în prim plan locuri frumoase, dar și probleme grave din turismul românesc. Echipa emisiunii „Din interior” este prima echipă de televiziune care reușește, după 10 ani, să filmeze urși în sălbăticie, echipa care a ajuns acasă la contele Tibor Kolnoky, la Micloșoara, într-un colț de Paradis, echipa care a reușit să pătrundă ițele afacerilor cu fructe de pădure și să tragă un semnal de alarmă în privința braconajului din Delta Dunării.

Toate aceste teme, dar și alte noi teme de discuție, care vor fi abordate în săptămânile care urmează în cadrul  campaniei marca Digi4, vor fi abordate, luni seara, de la ora 20.00, de Cosmin Prelipceanu și invitații săi, specialiști de renume, într-o ediție eveniment a „Jurnalului de seară”, transmisă în direct de la Sibiu.

>