Breaking news

Jurnalistul Rareş Bogdan reuză să devină deputat

Jurnalistul Realitatea TV, Rareş Bogdan a refuzat oferta lui Crin Antonescu de a candida la parlamentare.

După ce s-a consultat cu colegii săi în direct, luni seară la Realitatea TV, Rareş Bogdan a decis să refuze oferta lui Crin Antonescu, de a candida din partea PNL la alegerile parlamentare.

Eu voi continua să fac jurnalism, cu Andreea Creţulescu, cu Mircea Dinescu, cu Cozmin Guşă şi cu restul colegilor mei de aici. Cred că aici e locul meu, în presă. Dacă ar fi să intru, aş intra în PNL, indiscutabil. Şi le mulţumesc foarte mult pentru gestul acesta. Sunt convins că vor duce lupta mai departe. Decizia a fost luată după ce am stat de vorbă cu familia şi cu prietenii mei”, a spus Rareş Bogdan în cadrul emisiunii Realitatea la raport.

Însă, jurnalistul aținut să precizeze că îi mulțumește lui Antonescu pentru propunere și că Emil Boc trebuie izolat.

Îi mulţumesc foarte mult lui Crin Antonescu pentru gestul pe care l-a făcut. Cred că atât gestul lui, cât şi cel al lui Hellvig, Dan Radu Ruşanu, Daniel Chiţoiu, a fost legat de această pactizare a celor de la Cluj de la PNL cu Emil Boc. El trebuie izolat, păstrat într-unul dintre cartierele Clujului. El nu mai are legătură cu acest oraş şi oraşul simte. Este izolat de actuala guvernare şi de tot ce înseamnă modernizarea lui”, a mai precizat Rareș Bogdan.

>