Breaking news

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu a ajuns la Sorin Blejnar, șef la Fisc la recomandarea actualului șef al ANI

Jurnalistul Cătălin Prisăcariu, redactor șef la revista Kamikaze a ajuns să facă un interviu plin de exclusivități despre rivalii lui Băsescu, cu șeful Fiscului, Sorin Blejnar, doar după ce Horia Georgescu actualul șef al ANI, i-a pus o pilă.

O nouă stenogramă din dosarul ”Motorina” dezvăluie legăturile dintre membrii caracatiței PDL constituită din șefi PDL, Blejnar, Băsescu, secretari de stat, judecători și mai nou jurnaliști.

În 2010, pe când era doar un pârlit de secretar general al ANI, Horia Gergescu dădea telefoane la Sorin Blejnar pentru a-l primi în audiență pentru un interviu pe jurnalistul deontolog de la revista Kamikaze, Cătălin Prisăcariu.

Ziaristul Cătălin Prisăcariu, de la Kamikaze, este parte a lotului Caţavencilor care l-au părăsit pe Sorin Vântu după ce i-au făcut bucata cu Mircea Geoană – în audienţă.

Iată ce discuta la telefon Blejnar cu Georgescu și cu jurnalistul Cătălin Prisăcariu:

În data de 2010-08-06 la ora 16:51:10, SB (n.r. Sorin Blejnar) aflat la postul 07…….este contact de un bărbat aflat la postul 07…(n.r. identificat ca fiind Horea Georgescu), AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE; Adresa: Bcul Lascăr Catargiu, nr. 15, cod poştal: 10661, bl…, sc…, sector: S1, localitate: Bucureşti, judeţ…, CNP….., Data actualizătii: 01/06/2011; Operator: S.C. VODAFONE ROMANIA S.A.

Bărbat: Salut Sorine, uite acum vroiam să te sun înapoi, eram ieşit.
SB: Salut
Bărbat: Ce faci?
SB: Uite, îs pe la mare, am ajuns pe aici.
Bărbat: Da? Când te întorci?
SB: Luni!
Bărbat: Da? Hai să ne vedem un pic.
SB: Îhî, o.k.
Bărbat: Da?
SB: Îhî!
Bărbat: Bine. Te sun eu luni şi ne vedem.
SB: O.k, bine, ceao, pa.

În data de 2010-09-06 la ora 14:31:46, SB (n.r. Sorin Blejnar) aflat la postul 07…….este contact de un bărbat aflat la postul 07…(n.r. identificat ca fiind Horea Georgescu), AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE; Adresa: Bcul Lascăr Catargiu, nr. 15, cod poştal: 10661, bl…, sc…, sector: S1, localitate: Bucureşti, judeţ…, CNP….., Data actualizătii: 07/05/2011; Operator: S.C. VODAFONE ROMANIA S.A.

Bărbat: Alo, ce faci?
SB: Uite, mănânc ceva. Mă duc spre birou imediat
Bărbat:Da? Când ai timp să-l primeşti pe băiatul ăla pentru…
SB: Ajung la birou. Deci într-o oră sunt la birou
Bărbat: Să te sune înainte?
SB: Da, da.
Bărbat:Îi spun atuncia, Cătălin îl cheamă, da?
SB: Să vină la ora trei jumate la mine
Bărbat: Da?
SB:Da, da
Bărbat: O.K, s-a făcut.
SB: Bine, pa.
Bărbat: Pa, pa.

În data de 2010-09-06 la ora 14:34:06, SB (n.r. Sorin Blejnar) aflat la postul 07…….este contact de Cătălin Prisăcariu aflat la postul 07….; LOGO77 LOGIC SRL, Adresa: Str. Berveni, nr. 64, cod poştal…, bl…, sc…, ap. 4, sector: S1, localitate: Bucureşti, judeţ…, CNP….., Data actualizătii: 12/05/2011; Operator: S.C. VODAFONE ROMANIA S.A.

Cătălin Prisăcariu
: Bună ziua
SB:Bună ziua
Cătălin Prisăcariu: Sunteţi domnu’ Blejnar dacă nu mă înşel
SB: Alo!
Cătălin Prisăcariu: Zic sunteţi domnu’ Blejnar dacă nu mă înşel, zic nu vreau să greăesc
SB: Da, eu sunt.
Cătălin Prisăcariu: Cătălin Prisăcariu vă deranjează, de la Horia am numărul
SB: Da
Cătălin Prisăcariu: Mi l-a dat adineaori. Îmi spusese ceva de-o oră şi vroiam să-mi confirmaţi şi dumneavoastră dacă sunteţi disponibil într-o oră sau vin mai târziu!
SB: Trei jumate, e o.k.
Cătălin Prisăcariu: La trei jumătate?
SB: Da
Cătălin Prisăcariu:Perfect! Sunt la dumneavoastră la trei jumătate.
SB: Da? Bine
Cătălin Prisăcariu: La revedere, la revedere. Mulţumesc, toate bune.

După vizita la Blejnar, în revista kamicaze apăreau următoarele știri:

– ANAF a pus sechestru pe o casă a lui Nistorescu pentru 100.000 EUR

– Cu ce preț câștigă Ponta războiul lui Băsescu cu presa?Află aici cât vrea să dea

– Cam cît Elan va avea Fiscul la Realitatea TV, în dauna RTV?.

În prezent stimabilul jurnalist deontolog imparțial dar băsist din cap până în picioare, își slujește în continuare ”Nașul din suflet”, la teelviziunea de casă – B 1 TV, unde moderează de două săptămâni, emisiunea ”Butonul de panică”.

Din aceste dscuții telefonice se poate observa tonul foarte prietenos dintre Blejnar și șeful ANI, cât și relația extrem de cordială dintre jurnalitul Cătălin Prisăcariu și Horia Georgescu.

Din moment ce Horia Georgescu vorbește cu șeful Fiscului, pe numele mic, cum Dumnezeu ca Blejnar să fie cercetat de ANI pentru că nu își poate justifica banii cu care și-a cumpărat vila.