Breaking news

Jurnalista Iuliana Gătej și-a pierdut viața în Ajun de Crăciun într-un groaznic accident rutier

Iuliana Gătej, șefa secției Social de la Observator și Antena 3, a murit joi seară, într-un accident rutier, în timp ce se îndrepta spre casă, la Focșani. Dacă ar fi purtat centura de siguranță, ar fi avut o șansă la viață.

iuliana gatejÎn Ajun de Crăciun, Iuliana Gătej a pornit la drum, de la București către Focșani, la părinți pentru a-și petrece Crăciunul în familie. Din păcate, tânăra jurnalistă nu a mai apucat să-și vadă părinții.

Accidentul a avut loc joi seară, pe DN 2, în localitatea Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, o tânără conducea un autoturism Land Rover dinspre Bucureşti către Focşani, iar la un moment dat aceasta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

Potrivit inspectorului principal Aurel Cristian de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Vrancea, Iuliana nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, astfel că a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac pe care l-a doborât la pământ, după care s-a răsturnat pe o parte într-o cultură de viţă de vie.

“Şoferiţa unui autoturism Range Rover, care circula dinspre Bucureşti către Focşani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers şi s-a răsturnat în afara şoselei”, a declarat poliţistul Aurel Cristian.

În urma impactului, jurnalista în vârstă de doar 30 de ani, a murit pe loc.

Colegii de la Antena 1 și 3 sunt alături de familia Iulianei Gătej.

„Noi, echipa Antena 3 şi Observator, anunţăm dispariţia nedreaptă a colegei, prietenei noastre, Iuliana Gătej, liderul secţiei social. Aseară, în timp ce mergea spre casă, la Focşani, Iuliana a avut un accident.  Din nefericire, nu a supravieţuit.  Gândurile noastre, ale tuturor celor care am avut onoarea să o cunoaştem şi să lucrăm cu Iuliana, se îndreaptă spre familia sa. Le transmitem tuturor preţuirea şi mulţumirile noastre pentru bunătatea copilului şi surorii lor. Ne va fi dor mereu de mintea sclipitoare a Iulianei şi, mai ales, de zâmbetul ei.  Antena 3, în semn de respect pentru cea care a fost Iuliana Gătej, îşi va cerni logo-ul azi. Echipa Antena 3 vă roagă să îndreptaţi şi dumneavoastră, telespectatorii noştri, un gând spre sufletul şi amintirea Iulianei. Pentru noi, mult timp de acum înainte, Crăciunul nu va fi fericit!”, se arată în comunicatul oficial al Antena 1 și 3.

Iuliana avea 30 de ani și își începuse cariera în presă la ziarul Cotidianul, după care a intrat în televiziune la Realitatea TV. În urmă cu aproape patru ani s-a alăturat echipei Antena 1-Observator, aici unde avea să devină șefa secției Social.

iuliana gatej - accident

>