Breaking news

Jurnal pentru copii a ajuns la 200 de ediții la Digi 24

La împlinirea celor 200 de ediţii ale emisiunii  Jurnal pentru copii, Miruna, a primit o vizită surpriză în platou. Laura Teodoru, Ana Barbu, Dana Gonţ, Balazs Barabas, Stelian Muscalu şi Andrei Tomescu au îmbrăcat tricouri inscriptionate cu “I love Jurnal pentru copii”, i-au cântat Mirunei şi i-au adus şi un tort.

miruna - jurnal pentru copiiÎn ultimii 2 ani Miruna, cea mai tânără prezentatoare TV din România, a stat de vorbă cu 200 de personalităţi – oameni politici, sportivi, cântăreţi – care nu doar că au dat în mintea copiilor pentru aceste interviuri, ci chiar i-au oferit micuţei jurnaliste detalii în exclusivitate din viaţa lor.

Ion Iliescu, Victor Rebengiuc, Felicia Filip, Raed Arafat, Stela Popescu, Ana Blandiana, Ilie Balaci sau Adrian Mutu, sunt doar câteva dintre personalităţile României care au raspuns întrebărilor curioase ale micuţei de 9 ani.  Încă de la prima ediţie Miruna a primit autografe de la interlocutorii săi, aşa că se poate mândri si cu o impresionantă colecţie de semnături preţioase, pe care le arată mândră colegilor de la şcoală.

Când nu e la joacă sau la şcoală, unde este o elevă eminentă, Miruna oferă cu largheţe lecţii de… citit prompterul. “Nu este suficient doar să citeşti şi să zâmbeşti, deşi nici acest lucru nu este tocmai uşor. Intr-un platou sunt multe lumini, mai e si prompterul, ai parte tot timpul de senzaţii noi. Dar ca să poţi transmite mesajul dorit, trebuie să fii sincer, dar şi simpatic, să fii bine informat, indiferent dacă eşti obosit sau poate un pic trist.”

Miruna poate fi urmărită la pupitrul emisiunii „Jurnal pentru copii”, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 09.30, pe Digi 24.

>