Breaking news

Juratul Next Star Connect-R încã îşi trãieşte copilãria

Connect-R încă își trăiește copilăria și la ora actuală. Așa se face că a reușit performanța să-și inunde vecinii de la bloc, de două ori într-un singur an.

connect-r la antena 1A cucerit topurile de specialitate cu hiturile sale, single-ul „Vara nu dorm” devenind un fenomen social, poate una dintre cele mai fredonate melodii din ultimii ani.

Fãrã îndoialã, Connect R şi-a câştigat un loc în liga profesioniştilor. În gaşca lui de prieteni, şi-a câştigat însã reputaţia de copil problemã.

Sunt cam uituc şi trebuie sã recunosc cã în doar un an am reuşit sã îmi inund vecinii de 2 ori. Le-am zugrãvit de fiecare datã apartamentul, iar când mama a sãrit sã mã certe, tata mi-a spus pe un ton foarte cald: <<Tati, nu te panica, tu eşti singurul copil care a reuşit sã-şi piardã cheia în copac!” a povestit amuzat artistul.

Începând de astazi, 18 aprilie, telespectatorii îl vor putea urmãri pe Connect-R în cel mai nou format de divertisment.

„Next Star” este emisiunea în care protagoniştii sunt cei mai talentaţi copii ai României, cu vârste între patru şi zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc.

Alãturi de Connect-R, din juriul show-ului prezentat de Dan Negru mai fac  parte: Lora, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru.